Zaboravite figaro i viklere: Napravite lokne uz pomoć plastične flaše i fena


Potrebna vam je brza elegantna frizura, a nemate zakazano kod frizera? Nema problema. Devojke su našle načina da srede svoju kosu do savršenstva i to rado dele putem društvenih mreža.

©Image Source

Do sada devojke su pribegavale korišćenju raznih četki za feniranje, viklera, pegli za kosu, figaro aparata, pletenja kikica i slično , što je oduzimalo jako puno vremena , truda i novca, a na kraju su rezultati bili razočaravajući.

©Image Source

Da bi ste za par minuta dobili savršene moderne lokne i bujnu raskošnu frizuru evo primera kako da to jednostavno sami kod kuće to postignete. Od “alata” potrebni su samo plastična flaša i fen. Možda vam deluje smešno, ali devojka sa Instagrama će vam pokazati da je to moguće.

Nema više gorenja kose, čupanja, čekanja kod frizera, gorenja prstiju na figaru…

Jednostavno brzo i lako samo stavite pramen kose u dublju plastičnu flašu, prinesite fen i osušite tako taj pramen. Pod uticajem toplote i snage fena pramen će se rotirati i napraviti divnu loknu.


Sudeći po snimcima koji su počeli da kruže društvenim mrežama, izgleda da će flaša zaista moći da uradi sve – brže i sa manje oštećenja kose.

Ako rešite da i same probate ovu metodu, većina blogerki upozorava na sledeće:

– Neka boca bude dugačka i od deblje plastike.

– Ne vadite kosu iz flaše čim završite, već je pustite prvo da se ohladi.

– Fen držite pod pravim uglom da bi se kosa vrtela.

Na kraju protresite lokne prstima i eto čarolija je gotova za par sekundi. Spremne ste za svečanost, za šetnju, za odlazak na kafu sa drugaricom, za dan ili noć, nema veze, lokne su uvek u modi i daju samopouzdanje jer ćete se osećati kao lavica sa predivnom grivom.

A pored toga, sami ste svoj majstor i ne zavisite od tuđeg vremena i truda. Samo napred drage moje budite svoje! Budite savršene u svako doba dana i noći uz pomoć ovog malog trika.