U ovih 16 zemalja žive najlepše žene sveta!


O ukusima ne treba raspravljati tako da i lepota ne dolazi u obzir kada je u pitanju neka rasprava tj. sukob mišljenja. Svako ima po nešto lepo u vezi sebe, međutim ima nešto što se jednostavno univerzalno svima sviđa. Pa, po mišljenju većine, u ovih 16 zemalja sveta žive najlepše žene. Budite sigurni da ćete se zaljubiti najmanje 16 puta u toku čitanja ovog članka. I mada je veoma teško odrediti neku vrstu lepote, prema određenim internet glasanjima, pretragama i drugim izvorima, mi smo uspeli da sačinimo listu tih zemalja u kojima žive najlepše žene.

Etiopija

Žene iz Etiopije su poznate po svojim oštrim crtama lica, naročito po obliku lica. Njihova tamna kosa, oči i koža prosto zrače. Poznati model Liya Kebede je iz Etiopije.

Brazil

Brazilke su poznate po… tome što su veoma društvene, zabavne i po tome što obožavaju da putuju. Brazil je poznat po Afričkim i Portugalskim genima tako da su žene tamo poprilično “raznolike”.

Argentina

Uvek svesne svoje lepote, žene iz Argentine svakoga dana dosta ulažu u svoj izgled. Uživaju da prate modne trendove i izgledaju božanstveno sa svojom visinom i tamnijom kožom.

Korea

Žene iz Koreje su poznate po svojoj prirodnoj lepoti. Njihova kultura ih uči da brinu o svojoj koži i da se šminkaju što prirodnije.

Indija

Indija je jedna od najmnogoljudnijih zemalja sveta. A u njoj žive definitivno neke od najlepših žena. Takođe su prilično raznolike. Neke imaju kovrdžavu ili talasastu kosu, neke ravnu, neke svetliji, neke tamniji ten…

Venecuela

Žene iz Venecuele redovno pobeđuju na takmičenjima za lepotu. Takođe su prilično raznolika nacija, kao i mnoge druge latino zemlje.

Italija

Italijanke su poznate po svom tamnijem tenu, velikim očima, i tamnoj kosi.

Trinidad

Žene Trinidada se prilično razlikuju jedna od druge. To je zbog mešanja rasa na samom ostrvu.

Kanada

Ako hoćete da vidite odličnu, prelepu kombinaciju gena, posetite Kanadu! Toliko je kultura i nacija u toj zemlji da taj narod može da se pohvali prilično velikom lepezom kulturoloških pozadina i crta lica.

Sjedinjene Američke Države

Pa, S.A.D. su opšte prihvaćene kao jedna velika posuda za topljenje raznih kultura. Svakome je san da ode u tu Ameriku u potrazi za nekim snom. Tako je i bilo do sada, pa su njihove žene ekstremno raznolike i prelepe.

Australija

Pošto su kroz decenije i vekove imigranti iz celog sveta odlazili u Australiju, možete pretpostaviti koliki je skup različitih gena u toj zemlji. Lepota njihovih žena je skup različitih kultura iz celog sveta.

Ujedinjeno Kraljevstvo

Za ove dame se zna da su prelepe i da imaju prilično jedinstven osećaj za modu. Ujedinjeno kraljevstvo je najveća fabrika top modela na svetu.

Filipini

Žene Filipina se razlikuju po boji kože i teksturi kose zbog genetskog koktela u kome su nastale. Kinezi su počeli da imigriraju na Filipine u devetom veku, prvi Španci su stigli 1565, a u kolonijalnom periodu dolazi do naseljavanja oko 600,000 Amerikanaca. Lista ide dalje… Zato su toliko lepe, jer su mešavina velikog broja različitih gena. Međutim, nisu baš za sve one lepe. Na primer, Japancima se ne sviđa takva lepota.

Rusija

Za Ruskinje važi da su među najlepšim zemljama sveta. Često su visoke, sa plavom kosom i plavim očima. To je rezultat kombinacije zapadnih i istočnih gena.

Švedska

Šveđanke su plave, visoke, sa veoma svetlom kožom. Još važnije, za Šveđanke kažu da su lepo vaspitane, drage i veoma dobro obrazovane žene.

Iran

Za žene iz Irana kažu da su sa odličnim ukusom za modu i da su veoma pametne. Imaju prelepu nijansu kože (zlatno-braon) a kosa im može biti lokničasta, talasasta, ili prava. Ove žene obožavaju da istražuju i veoma su druželjubive.

©Image Source