Psihološki Test: Kažite nam šta vidite na slici i pogledajte šta to govori o vašoj ličnosti


Ovo je samo jedna od nekoliko ilustracija iz knjige “Psihoknjiga” autora Vila Hobsona. Njegovi testovi se primenjuju u psihologiji. Pogledajte ovu ilustraciju i kažite nam šta je prvo što na njoj vidite.


Izvor: Instagram

Ako ste videli:
Bubu


Izvor: Pixabay

Onda je to jako dobar znak. Predodređeni ste za uspeh. Pored toga sto jako puno radite takođe se i jako dobro snalazite u svakoj mogućoj situaciji. Kada nešto isplanirate, držite se toga sve dok plan ne bude ispunjen.

Ako ste videli:
Dva para kolibrija u letu


Izvor: Pixabay

Svakodnevno ste u potrazi za nečim što će vas oduševiti, stalno ste u pokretu i uživate u lepim stvarima.

Ako ste videli:
Kosti ili skelet čoveka


Izvor: Pixabay

Život vam je ringišpil u kome se isti prizori stalno ponavljaju. I sami ste svesni toga da morate nešto promeniti da bi vaš život krenuo u nekom drugom pravcu.

Ako ste videli:
Bradu, Brushalter ili naočare za sunce


Izvor: Pixabay

Veliki ste materijalista i zanimaju vas samo materijalne stvari. Jako ste nezadovoljni sobom, a kada vam se učini da ne može biti gore onda kupujete nove stvari da biste na taj način pobegli od svog života.

Ako ste videli:
Vanzemaljaca sa velikim stopalima, figuru u letu ili ženu u bikiniju:


Izvor: Pixabay

Koliko god da ste u gužvi i da nemate vremena svi imaju poverenja u vas da ćete posao završiti kako treba. Vedra ste osoba i kada sve prođe ponovo ste opušteni i raspoloženi za šalu. Takođe ste druželjubivi i svoje prijatelje držite jako blizu sebe.