Ogorčeni muž je kukavički poslao ženi pismo da je ostavlja i da želi razvod. Kada je konačno dobio njen odgovor, došlo mu je da se momentalno OBESI o prvu banderu, a evo i zašto


Lepo kaže ona stara, “Ispeci pa reci”. A pošto se veoma često dešava da nam jezik bude brži od pameti stalno upadamo u neke greške. Niko nam nije kriv, sami smo krivi, ali bi ipak bilo bolje da do tih grešaka nikada nije ni došlo.

Tako je jedan muž bio nezadovoljan svojom ženom. Misleći samo na sebe, otpočeo je vezu sa njenom sestrom, nezadovoljstvo u braku je sve više raslo, pa je na kraju zatražio i razvod, ali nije bio dovoljno muško da joj to kaže u lice već je rešio da napiše pismo.

Svi, pa čak i oni u najsrećnijim brakovima, znaju da je za uspešnu vezu potrebno dosta napornog rada. Zato se mnogi parovi mogu poistovetiti sa pričom nesrećno venčanog muškarca Toda.

Foto: pixabay.com

U ručno pisanom pismu, Tod je izneo sve svoje razloge za nesreću.

“Draga Doroti,

Pišem ti ovo pismo da bih ti rekao da te ostavljam. Ja sam stvarno bio dobar muž poslednjih 7 godina, ali nema više poente da se nastavlja. Naročito su bile loše protekle dve nedelje. Tada me je još i tvoj šef zvao da mi kaže da si dala otkaz! Kako si mogla to da uradiš? To je stvarno prelilo čašu! “

Foto: wordpress.com

“A prošle nedelje, kada si došla kući, nisi ni primetila da sam se ošišao i da sam ti skuvao omiljeno jelo za večeru! Čak sam nosio i par novih svilenih bokserica. Ti si za 2 minuta završila sa večerom i bez reči otišla da gledaš one glupave sapunice!”

Foto: skim.gs

“Povrh svega si prestala da mi pričaš da me voliš, a nisi htela ni da budemo intimni! Ne znam šta se dešava, ali šta god da je, ja odlazim!”

Foto: huffpost.com

“U potpisu, tvoj bivši muž. PS: Nemoj da me tražiš. Tvoja sestra Beverli i ja se selimo u drugu zemlju i živećemo zajedno. Želim ti lep ostatak života!”

Foto: tripit.com

Žena je na to pismo odgovorila sledeće:

“Dragi moj bivši mužu,

Ništa me nije toliko obradovalo kao ovo pismo. Tokom tih odvratnih 7 godina braka ti nisi bio dobar čovek. Daleko od toga. A sapunice sam gledala jer mi je dosadilo da slušam sva tvoja prenemaganja i kukanja! Šteta što je sve pošlo tako nizbrdo.”

Foto: thedailybeast.com

“Tvoja nova frizura je bila prvo što sam primetila, međutim ništa nisam smela da ti kažem jer si mi izgledao kao neka žena! Znaš, mene su mama i tata naučili da budem kulturna i da ne dajem loše komentare ako nemam šta da kažem pametno. Zato sam ćutala.”

Foto: motherszone.com

“Kada si kuvao, mora da si me pomešao sa mojom sestrom, jer ja svinjetinu poslednji put jela pre 7 godina. A svilene bokserice? Interesantno je bilo to što je na njima još uvek bila cena od 49,99 dolara, a moja sestra Beverli je baš tog jutra od mene tražila 50 dolara.”

Bored looking woman with ironing

Foto: dailymail.co.uk

“Međutim, i pored svega sam nastavila da te volim. Mislila sam da ćemo moći da pređemo preko svega. Baš negde u tim trenucima sam na Lotou dobila glavnu premiju od 10 miliona evra, pa sam dala otkaz i kupila 2 karte za Jamajku. Mislila sam da bi nam taj odmor godio. Međutim, kada sam došla kući, tebe nije bilo. Samo sam ovo pismo našla.”

Foto: insidemainland.com

“Nadam se da će ti život biti lep. Usput, moram ti reći da je moja sestra morala da menja ime. Sada je Beverli, ali je nekada bila Brendon. Nadam se da to tebi nije problem. Ah da, razgovarala sam sa svojim advokatom. Rekao mi je da ovo tvoje pismo osigurava da ni cent nećeš dobiti od mene. Želim ti svu sreću.

Tvoja bivša žena. Bogata i slobodna!”

Foto: blogspot.com