Najverniji horoskopski znak: Najmanje vara, voli svim srcem!


Svi rođeni u periodu od 21.juna – 22. jula su pripadnici najvernijeg o najvernijih horoskopskih znakova a to je Rak.

Rakovi su duboko sentimentalni i nežni u duši. Maštaju o vezi za ceo život ne primećujući one koji su tu da im ponude neobaveznu ljubav. Ovaj vodeni znak tipičan je po tome da kada se jednom jako zaljubi, već počinje da planira brak, porodicu zajednički život, uređenje stana pa čak i imena deci. Duboko u sebi imaju taj neki iskonski osećaj da je porodica ključ sreće i samo ka tome streme, ka osnivanju svog porodičnog ljubavnog gnezda u kome bi bili sretni i izolovani od surove stvarnosti.

Kada se zaljube, onda je to za ceo život. Zato su i jako pažljivi i mudri u odabiru partnera. Ne smeta ima da budu čak i jako dugo sami čekajući pravu priliku za sebe. Veoma su izbirljivi po pitanju odabira svoje druge polovine i posmatraju sve detalje obraćaju pažnju na sitnice i smeta im sve što nije u skladu sa savršenošću koju oni imaju u svojoj glavi. Od partnera očekuju mnogo jer su mnogo spremni i da daju. Mnogo u pravom smislu te reči a to znači sve: i ljubav i pažnju, nežnost i požrtvovanost a pre svega vernost, iskrenost i otvorenost. Ne praštaju laž i prevaru pa makar voleli beskrajno. Jednom prevareno njihovo srce, nikada više nije spremno ponovo da voli.

©Image Source

Kada su zaljubljeni, za Rakove je njihov partner centar univerzuma. Bore se za tu ljubav i sebično i požrtvovano brane svog partnera i svoju vezu ne birajući sredstva i načine. Nikada ne gledaju sa strane šta će ko misliti i reći o njima kao paru ali ako se neko usudi da bilo šta negativno prozbori za osobu koju vole u stanju su da se bore do te mere da čak više i ne progovore sa osobom koja ima bilo šta protiv. Njihova vernost je ogromna. Posvećeni su partneru i uživaju da ugađaju i pričinjavaju romantične trenutke ne štedeći novac i vreme, ne birajući mesto i način, samo da usreće voljeno biće.

©Image Source

Rakovi, romantične i verne duše, takođe očekuju zauzvrat svu pažnju ovoga sveta. Očekuju da ih partner obožava isto koliko i oni njega i da to bude zauvek. Rakovi vole jednom i kada zavole to je ono pravo i jedino, ono za čitav život, za maštanje o dubokoj starosti sa tim istim voljenim bićem. Na svetu više ne postoji niko ko će im dotaći srce i probuditi leptiriće u stomaku.

©Image Source

Pored Rakova kao najvećih boraca za vernost ima još par znakova koji nisu skloni prevari, a to su Bikovi (pouzdani i stabilni, veoma racionalni koji takođe nisu zainteresovani da kada su u vezi gledaju sa strane), Vage (rođeni da dele pravdu i kao takvu je zastupaju svojom vernošću) kao i Device i Jarčevi ( strpljive osobe koje su spremne da razgovorom i mirno porade na svojoj vezi ne žaleći truda i vremena da to uspe onda kada zaista vole.)