LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: 6 horoskopskih parova koji su stvoreni da zajedno ostare


Bilo da ste tek krenuli da se udvarate nekom ili ste u potrazi za tom nekom pravom osobom, astrologija vam i te kako može pomoći kada je u pitanju ljubav. Jedna od najpoznatijih dama koje se bave astrologijom, Ofira Edut, stvarno razume kako možemo kroz astrologiju pravilno da vodimo parove kako ne bi otišli u pogrešnom smeru.

“Kompatabilnost je u razumevanju toga šta svaki horoskopski znak treba i postavljanju jednog pitanja – Pa, da li je ovo dovoljno dobro za mene?”

“Ja preporučujem da prvo učite o svakom znaku posebno – šta vole, kakva im je priroda – a tek onda da učite o svom znaku. To vam je kao da pokušavate da uklopite dva dela slagalice.”

Već sigurno znate da nekada i najmanja prepreka može da uništi jednu vezu, pa je zato potrebno da dobro upoznate osobu sa kojom želite da provodite vreme. Mi smo napravili malu listu parova koji bi trebalo dobro da funkcionišu ako sudimo po odlikama koje ima svaki horoskopski znak.

Blizanci i Vodolija

Foto: tapoos.com

U ovom slučaju imamo dve ekstremne ličnosti koje obe vole da žive negde na ivici. Veoma su strastveni a ta strast je ono glavno vezivno tkivo koje će ih držati zajedno i u najtežim trenucima. Što se tiče Blizanaca, oni vole da žive spontano, a Vodolije su te koje organizuju sve i pokušavaju da disciplinuju kako sebe, tako i ljude oko sebe. Zato se ovo dvoje međusobno dopunjuju.

Vaga i Rak

Foto: tapoos.com

“Srodne duše” što bi neki rekli. Ovo dvoje su stvoreni jedno za drugo. Vagama je uvek potrebna pažnja i odobravanje drugih ljudi dok su Rakovi veoma brižna bića. Oboje su emotivni i veoma komunikativni pa stalno diskutuju o tome kako mogu još više da poboljšaju svoju vezu. U komunikaciji je tajna.

Vaga i Škorpija

Foto: tapoos.com

Što se tiče Vaga, one spadaju u horoskopske znake koje definitivno trebate da čuvate kao prijatelje. Oni će uvek biti pored vas, pa čak i u najtežim trenucima. Škorpije su opsesivne i veoma strastvene. Vage, obožavaju da budu nečija opsesija i da budu voljene. To su glavni razlozi zbog kojih ovaj par izuzetno dobro funkcioniše. Naravno, za razvijanje lepog odnosa između ovo dvoje je potrebno malo više vremena jer oba horoskopska znaka ne grade svoje poverenje “na prvu loptu”.

Devica i Bik

Foto: tapoos.com

Ovo dvoje su dobar par u svakoj prilici. Dobri su i kao poslovni partneri i kao ljubavnici i kao drugari. Dok su Bikovi veoma ambiciozni i stalno planiraju kako da naprave nove korake ka ostvarivanju svojih ciljeva, Device uvek idu ka tome da u svom životu stvore određeni balans i da nekako sve pojednostave. Ovo dvoje se sjajno slažu i kada krenu zajedno na nešto, niko ih ne može zaustaviti.

Strelac i Ovan

Foto: tapoos.com

Oboje obožavaju avanture. Oboje su radoznali i vole uzbuđenja. I jedno i drugo će rado, prosto izleteti iz svoje zone komfora u potrazi za nekom novinom u svetu ili svojim životima. Po pravilu su veoma pametna i emotivna bića, što ih može nekada dovesti i do ivice sukoba ali brzo reše to i nastave dalje.

Rak i Ribe

Foto: tapoos.com

Oba horoskopska znaka važe za veoma emotivne, saosećajne, i osećajne individue. Imaće probleme kao i svi drugi ali će brže od svih pronaći rešenje i još više ojačati osećanja koja gaje jedno prema drugom. Obožavaju da vode duge, inteligentne i duboke razgovore. Oboje tačno znaju šta osećaju i ne plaše se da iskažu ta ista osećanja. To, od njihovog odnosa, pravi veoma stabilnu i neraskidivu ljubav.