JAKE, VERNE, OBOŽAVAJU DECU: 3 znaka u kojima su rođene najbolje žene za brak


Ljubav je najlepše osećanje koje jedno biće može da ima u sebi. Period ljubavi je najlepši period u kome celokupno telo prolazi kroz milion procesa, od bujanja hormona, do idealne smirenosti i zadovoljstva. Međutim, retko koja ljubav uspe da prođe čitav svoj životni vek bez nekih padova, saplitanja ili prepreka. Obično mora barem jednom da dođe do nekih nesuglasica koje su u najvećem broju slučajeva proizvod nesporazuma.

Foto: consciousreminder.com

Do problema dođe i prilikom prelaska iz obične veze u brak jer neke osobe jednostavno nisu stvorene za brak. Lepo je voleti nekog, ali niko nije spreman za niz obaveza koje vas čekaju prilikom stupanja u bračnu zajednicu. To je sasvim drugačiji način života koji zahteva dugoročnu posvećenost, iskrenost, podelu obaveza, i maksimalnu toleranciju. Iz ovog razloga smo mi rešili da proučimo koji su to horoskopski znaci najbolji za brak i sa kojim ženama bi, draga gospodo, mogli najbolje da se složite.

Evo koji horoskopski znaci najbolje gledaju na brak

Kao što postoje osobe koje su dobre za prolazne veze, tako postoje osobe koje su rođene za bračnu zajednicu i roditeljstvo. Takvim osobama ćete moći da verujete do kraja svog života.

Rak

Foto: trending-buzzz.net

Žene rođene u znaku Raka su takve da će vas voleti bez ikakvog uslova i sa vama će “do meseca i nazad”. Pored takve žene ćete možda i po prvi put uvideti šta u stvari znači kada vas žena voli i kako to izgleda kada pravu ženu imate pored sebe. Zbog nje ćete se osećati kao najsrećniji čovek na svetu.

A čak i ako su ove žene malo više dramatične sa svojim reakcijama (u pojedinim trenucima), to neće mnogo smetati u vašem odnosu. Kuća će vam uvek biti čista i prijatna, bračni život će vam biti kao u bajci, uvek ćete imati ukusne obroke (nekada ćete i zajedno kuvati), a decu će uvek stavljati ispred sebe. Zauzvrat joj pružite osećaj zahvalnosti, dajte joj malo odmora, budite nežni i budite iskreni.

Lav

Foto: trending-buzzz.net

Ove žene su prave ratnice. Mogu gotovo sve da postignu potpuno same. Pomeriće čitav svet da postignu svoje ciljeve. Ali joj treba pomoć da otvori teglu. Samo ponekad! Tako joj treba muškarac koji će biti jak koliko i ona, skoro pa superčovek. Vi ćete je prosto obožavati zbog njenih sposobnosti.

U ovakvu ženu se zaljubite na prvi pogled i ta ljubav traje do samog kraja. Ne možete se naljutiti na nju, šta god da se dešava. Ona će vam pružiti onu pravu, iskrenu ljubav, a čak i kad se naljuti ona se ljuti najlepše na svetu. I sa ovom ženom ćete videti šta je to ljubav.

Što se tiče dece, ove žene ih štite kao što lavice štite svoju mladunčad. Ako ih neko povredi, taj je žestoko nadrljao. A od vas samo traži poštovanje i ljubav. Ništa više.

Ovan

Foto: trending-buzzz.net

Žena rođena u znaku Ovna će izdržati sve nedaće koje joj je život isplanirao ali nećete videti ni grašku znoja na njenom licu. Izdržaće ona i neke stvari koje ni neki od jačih muškaraca ne bi ni pomislili da mogu da podnesu, a na ovoj ženi to nećete ni primetiti. Takva mentalna snaga može oterati neke muškarce, a oni koji se od te sene ne uplaše mogu da se nadaju prelepoj vezi koja će goreti večnim plamenom. Moraćete da tolerišete njenu urođenu disciplinu, vreme koje izdvaja za svoje obaveze i svest o odgovornosti prema svojim bližnjima. Njen uticaj će napraviti od vas boljeg čoveka u svakom pogledu, pa ćete tako neprimetno kroz vreme provedeno sa njom vi postati glavni uzor za gotovo sve ljude oko vas.

Zavoleće vas dok ste samo prosek, a pored nje ćete postati najbolja verzija sebe.

Veoma je realna žena i čvrsto stoji na svojim nogama.

Ovo se sve dešava jer ona vas ne gleda vašim očima, već vidi ono najbolje u vama. Odmah zna kakav ste muškarac i svesna je toga šta imate sve u sebi.

Kao majka ima čvrstu, pravednu ruku, ali će odgajiti prave vođe i heroje. A ono što vi njoj trebate da pružite jesu razumevanje, istrajnost, karakter i iskrena ljubav.