Danas je jedna od najlepših Srpkinja: Pogledajte kako je Jovana Joksimović izgledala na AUDICIJI ZA POSAO sa 18 godina


©Image Source

Jovana Joksimović jedna je od naših najlepših lica sa TV ekrana. Dama, žena od stila, supruga i majka koja prosto zrači svojom pozitivnom energijom i prijatnim glasom. Veoma inteligentna i obrazovana voditeljka je osvojila srca publike jer ima onaj neki poseban iks faktor koji drži pažnju gledalaca. U srećnom i harmoničnom je braku sa Željkom Joksimovićem od 2012. godine. Majka je jednogodišnjih bliznakinja Ane i Srne. U planu je novo proširenje porodice i Jovana prosto blista od sreće.

Karijera

Jovana je svoju karijeru počela kao 18-godišnjakinja 2001. godine. na BK televiziji radeći emisije kratke forme posvećene filmu. Bile su to emisije “Trejler” i “Blokbaster”, koje su bile lično njene autorske emisije, a takvu formu, na žalost danas nemamo ni na jednoj drugoj televiziji. Na RTS je prešla 2005. godine gde je vodila jutarnji program. U martu 2010. je zajedno sa svojim kolegom Srđanom Predojevićem napustila RTS i prešla na Pink. Radila je dugo na televiziji Pink od 2010 do 2018. godine kao voditeljka jutarnjeg programa “Dobro jutro: Jovana i Srđan” i specijalnih emisija političko informativnog karaktera. U januaru 2018. je opet, zajedno sa svojim kolegom Srđanom, prešla na TV Prvu. I dan-danas je tu, gde njen program prati milionska publika svakoga radnog dana od ranih jutarnjih sati. Na svom usavršavanju je radila godinama i rezultate možete videti i sami.

Foto – Prva TV

Život

Jovana je rođena u Beogradu, i to na Vračaru. Od jedanaeste do sedamnaeste godine trenira rukomet, u Radničkom i RK Beograd. Čak tri godine, Jovana biva proglašena za najuspešniju igračicu Beograda i Srbije. Taj sport je sigurno i izgradio njen jak karakter i naučio je da se ne predaje tako lako. Što se tiče obrazovanja, završila je XIV beogradsku gimnaziju.

Što se tiče ljubavnog života, Jovana na BK televiziji, 2001. godine upoznaje tadašnjeg direktora BK televizije, Aleksanda Zemerksog. Njih dvoje ostaju u idealnoj vezi sve do 2008. godine kada upoznaje Željka Joksimovića.

Inače, Jovana i Željko Joksimović su se malo bliže upoznali u toku organizacije pedeset i treće “Pesme Evrovizije” koja se 2008. godine održala u Beogradu. Tu se rodila neka ljubav koja je “tajno” krunisana brakom na Sejšelima 2012. godine., a predivne bliznakinje su im se rodile 3. oktobra 2017. godine.

Ovako je Jovana Joksimović izgledala sa 18 godina, na početku svoje kaijere:

Foto: YouTube

Koliko se Jovana od tada promenila možete i sami proceniti. Promena je evidentna, ali ono što je Jovana zadržala je visok nivo profesionalnosti, dostojanstvenost i harizmu.