ZNAČE MU VIŠE OD ŽIVOTA! Ovo su Putinove MISTERIOZNE ĆERKE, a evo zašto je IZUZETNO PONOSAN na njih (FOTO)


O privatnom životu Vladimira Putina se zna samo onoliko koliko imamo zapisano u enciklopediji. Tu su većinom informacije vezane za njegovu karijeru, ali se retko ko upušta u proučavanje njegove intime. Tako je retko ko svestan toga da je Putin bio oženjen, a da ne pričamo o tome da ima decu. Da da, “moderni ruski car” ima 2 ćerke!

“News Week” je čak taj maleni detalj okarakterisao kao “obrisan iz istorije”. A zašto to?

Karakter agenta KGB

Ne postoje potvrđene fotografije Putinovih odraslih ćerki, Marije (32) i Ekatarine (31). Zna se da su ove devojke pohađale univerzitet u Rusiji pod lažnim imenima. Čak se pretpostavlja da je to ostalo tajna i svima na univerzitetu, uključujući i kolege.

Zašto tajnovitost?

Primera radi, onog trenutka kada je došlo do pada putničkog aviona MH-17 iz Malezije, holandski tabloid je tvrdio da je Marija u Holandiji sa njenim partnerom. Tada su se protestanti i reporteri uputili do njene navodne kuće da bi pronašli. Čak se pozivalo i na deportaciju osobe za koju se pretpostavljalo da je tu. Ukrajinski protestanti su opsedali luksuzni apartman gde se takođe pretpostavljalo da je Marija sa svojim partnerom, ali i to je bilo uzaludno jer je opet bila pogrešna informacija. Šta bi bilo da su mase dohvatile Mariju? Možemo samo da pretpostavimo.

Glasine

Uz nedostatak pravih informacija ljudi izmišljaju. Tako su se širile razne priče. Čak se spekulisalo i to da je Putin “sejao” decu gde je stigao.

Pitanje novinara

Na pitanje o njegovim ćerkama i raznim spekulacijama, Putin je na tradicionalnoj godišnjoj konferenciji za novinare rekao da su one u Rusiji, da su se obrazovale u Rusiji i da je on veoma ponosan na njih. Kaže da tečno govore 3 strana jezika.

Mada, Putin nije rekao ništa o tome čime se one bave sada.

“Moje ćerke prave prve korake u karijerama i dobro napreduju. Nisu želele da budu “deca zvezda”, jer ne vole kamere i reflektore. Žele mirno da žive svoje vlastite živote”

Ono što je procurelo je to da je Ekaterina akrobata i da radi na moskovskom univerzitetu. Izvori kažu da je preuzela prezime svoje bake “Tikhonova”.

Za Mariju se kaže da je udata, da živi u Moskvi i da je završila medicinu. Ima i glasina da je Putin postao deda, tj. da je Marija rodila sina, ali to nije potvrđeno.