ZGODNA BAKA KOJA BACA MUŠKARCE U TRANS: Majka ANE NIKOLIĆ ima 61 godinu, izgleda KAO DA JOJ JE SESTRA!


Svi mi volimo svoje roditelje i mislimo da nikada neće ostariti. Gledamo ih svakoga dana, brinemo o njima i obično samo imamo reči hvale o njihovom izgledu. Tako je poznato da i popularna pevačica Ana Nikolić ima veoma pozitivno mišljenje o izgledu svoje mame.

Foto – Instagram

Kada pogledate pojedine emisije u kojima je Ana gostovala možete videti i njenu mamu. Ali nikada u glavnom planu i nikada jasno. Kada je budete videli, biće vam jasno zašto Ana ima takav stav.

Ana Nikolić je inače poznata po svojoj lepoti. Doduše prolazila je kroz razne faze u životu, od tuge do sreće i nazad. Tako se dešavalo da se emocija odrazi i na njeno telo koje je u pojedinim trenucima ozbiljno zapostavila. Ali se njena lepota nikada nije izgubila. Sada znamo na koga je tako lepa. Napokon je na svom Instagram profilu objavila i fotografiju svoje mame.

Foto – Instagram

Foto – Instagram

Foto – YouTube screenshot

Foto – Instagram

Anina majka, Milijana Nikolić, ima 60 godina. Sada je baka, a javnost je po prvi put imala priliku da se iznenadi njenom mladalačkom figurom još dok je Ana bila trudna. Tada su na naslovne strane domaćih novina dospele fotografije Milijane Nikolić u kupaćem kostimu, pa se publika veoma iznenadila kada je čula za njene godine.