Žene su poludele za sinom Voje Brajovića Kad vidite kakav je frajer – i vi ćete


Vukota Brajović (36) je producent, scenarista, glumac, model, maneken, bloger, ali i sin jednog od naših najboljih glumaca, Voje Brajovića. Izrastao je u pravog šarmera i sam grabi do zvezda, napominjući da mu činjenica što ponosno nosi prezime svog proslavljenog oca, u karijeri nije preterano ni pomogla, ali ni odmogla.

©Image Source

Do skoro je bio jedan od najtraženijih muških manekena u Srbiji, ali je rešio da napravi pauzu u sferi mode te se posvetio radu u filmskoj industriji.

©Image Source

Uložio je svoj maksimum predanim radom na filmu “Zona mrtvih”, u kojem se pojavljuje kao producent, scenarista i glumac. Iako je ovaj prvi srpski horor film, rođen u 3D tehnologiji postigao izuzetan uspeh mladi Brajović se vratio ipak modelingu i pokrenuo blog.

©Image Source

“S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako.

©Image Source

Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način”, rekao je jednom prilikom Vukota.

©Image Source