ŽENE, MAJKE, KRALJICE: 3 horoskopska znaka u kojima žene najduže ostaju u braku


Verovali ili ne ono što predodređuje karakter, narav pa često i sudbinu zapisano nam je u kosmički određenom sistemu rasporeda zvezda i planeta.

Svako od nas rođenjem dobija kosmičku ličnu kartu jer smo i mi mikro kapsule celog univerzuma. Ono što nam je pisano u našoj natalnoj karti uopšteno nam daje energiju i smernice za život a na nama je da sve to iskoristimo na ovaj ili onaj način, u svoju korist ili na svoju štetu ali staza kojom idemo je ista, mi samo biramo smer: napred ili nazad.

Koliko puta ste se kada vam loše krene u životu zapitali : “Zašto se ovo dešava baš meni?”. A kada se dešavaju dore stvari opet nam je lakše da kažemo : “Imam sreće!” Da upravo tako dešavaju se stvari mimo naše volje ma koliko se mi trudili da bilo šta promenimo. To je sudbina, određena horoskopom i možemo verovati ili ne postoje određene karakterne crte koje su upravo tipične i raspoređene u 12 horoskopskih grupa, odnosno znakova. Svaki horoskopski znak nosi za njegove pripadnike glavne karakterne osobine koje dobijemo rođenjem i nikada ih ne možemo promeniti. Jedino možemo ono što nam je pisano pravilno iskoristiti u svoju korist ili pak preokrenuti na svoju štetu.

Isto to treba primeniti i u odabiru partnera, jer postoje određene kompatabilnosti. Kao što se u prirodi određeni elementi ne slažu jedni sa drugima i ne mogu graditi jedinjenja, tako i ne mogu pojedine osobe sa drugim osobama, jer se jednostavno odbijaju karakterno bez obzira na fizičku privlačnost.

Ako imate problem da pronađete pravu ženu za sebe, iako izlazite, družite se, upoznajete nove ljude? Počnete vezu i ubrzo shvatite da to nije ona koja bi bila vaš životni partner jer ne možete da ostvarite dugu vezu? Dozvolite da vam horoskop pomogne da saznate pripadnice kog znaka su spremne da sa vama provedu zajednički život i pruže vam sve ono što od nje očekujete, vernost, ljubav toplinu doma i dobru majku svojoj budućoj deci.

Rak

©Image Source

Žena Rak je najstabilnija u vezi od svih horoskopskih znakova. Pripadnice ovog znaka su primer vernosti i sigurnosti. Njih ne zanima ništa drugo do očuvanja braka ili veze, jer kada jednom zavole onda je sigurna da je to zauvek. Ove žene ne stupaju lako u brak i teško ih je osvojiti ali su iskrene i nemaju problem ad vam uvek iskreno kažu ono što osećaju. Onda kada vole, vole toliko jako da ne biraju sredstva ni načina da tu osobu zadrže za sebe i ostanu verne do kraja života. Na prvom mestu im je porodica čak i ispred svojih ličnih potreba. Učiniće sve za svoju decu i emotivno i materijalno i ništa im nije teško. Jedino imaju problem da kanališu svoje emocije jer su preosetljive i lako ih je rasplakati i rastužiti. Ne praštaju neverstvo jer traže da za svu svoju ljubav koju pruže dobiju isto toliko, a pružaju zaista maksimum.

Ovan

©Image Source

Uporne i vredne žene su pripadnice ovog horoskopskog znaka. U vezi i braku su potpuno posvećene opstanku i uspehu istog jer nisu sklone promenama partnera već se isključivo vežu za jednu osobu. Ako se uda za vas daće sve od sebe da taj brak zaista uspe, a za uzvrat morate joj biti maksimalno posvećeni i odani jer ne prašta laž i obmanu a primećuje svaku sitnicu i obraća pažnju na detalje. Nikada ne zaboravljajte važne datume pored nje, jer iako odaje snažnu osobu, u duši je pravi romantik koji voli da joj se posvećuje pažnja i ugađa.

Lav

©Image Source

Žene Lavice su privlačne, šarmantne, dominantne i potpuno svesne svojih kvaliteta. To ne znači da takvog partnera traže niti da će neko njima sličan moći da zadovolji njihov istančani ukus. Ponekad umeju da budu i grube i nabusite ali je sve to maska ispod koje je ranjiva duša koja vapi da bude voljena i vredna divljenja. Ono što žena Lavica traži od vas je da joj budete utočište od ostatka sveta kome se ona inače predstavlja kao vođa i neosvojiva tvrđava. Svom partneru želi da pruži svu nežnost ovoga sveta i zadrži ga zauvek za sebe. Da svu pozitivnu energiju pokloni vama i sakrije je od svih drugih. jer je za nju to mikro kosmos u kome može da se opusti i bude ono što zaista jeste. Voleti ženu Lavicu je poseban osećaj jer imate pored sebe i borca i ranjenu nežnu srnu istovremeno. Za vas će skidati i zvezde sa neba, boriti se za vas i porodicu ne birajući sredstva, a po cenu da i sama bude u toj borbi povređena.

Cover Image Source