ZA MOJU ŽENU, DECU I MENE ON ČINI ČUDA! Novak otkrio NAJVEĆU TAJNU svoje ishrane! Evo od koga dobija NEVEROVATNE RECEPTE koji su mu u potpunosti promenili život! (VIDEO)


Oni koji prate Novaka Đokovića preko socijalnih mreža su mogli pre nedelju dana da vide njegovu objavu u kojoj otkriva jednu od “tajni” njegovog zdravlja. Zapravo, to i nije neka tajna, već skretanje pažnje na zdravu hranu koja nema veze sa suplementima, skupim kremama, ili bilo kakvom egzotičnom biljkom. U pitanju je celer. Hladan, čist, zeleni celer. Nije baš onakav kakvog mi ovde koristimo za supu (sa belim korenom).

On u videu u kome preporučuje taj napitak koji mu donosi zdravlje kaže:

“Dobro jutro svima. Ovo je kako ja počinjem dan. Prvo spremim toplu vodu sa limunom i limetom, nekim mineralima, onda idem do svoje omiljene kutije u frižideru, one sa celerom. Potom je ubacim u sokovnik, najbolja stvar za rano jutro i prazan stomak – sok od celera.”

Celer zapravo sadrži određene soli koje mi ne možemo da nađemo nigde drugde. Ove soli čiste jetru od svih patogena i prljavština, uključujući metale, herbicide, pa i ostatke starih lekova. A zdravlje naše jetre je najvažnije jer nas ona zapravo čisti od nečistoća. Zdrava jetra, znači i zdravo telo. A ruku, na srce, okruženi smo štetnim elementima pa se lako i zatrujemo – polako, ali sigurno.

Foto – Pixabay

“Pratite doktora Entonija Vilijama, to je odakle dolaze sve informacije, svi ovi minerali i soli koji hrane i čiste vašu jetru. Za više detalja, proverite na internetu. Za mene čini čuda, za moju ženu, decu i sve u našoj okolini. Deca ne mogu da piju čist sok od celera pa dobijaju i krastavac, ali je najbolja stvar ujutru čist sok od celera”

Čovek koga Novak u videu pominje je postao veoma poznat po njegovom stavu da je jetra jedan od najvažnijih organa u našem organizmu. Njega i njegove recepte slede svi koji su čuli za njega, a na žalost, premalo ljudi je čulo. Zato i ove reklame od strane poznatih koji nemaju ama baš ništa od toga. Jer, hej, celer možete i sami da uzgajate. Imate ga svuda i veoma je jeftin.

Entoni Vilijam se na društvenim mrežama zove “medical medium”. Možete pronaći njegove video predloge za zdrav život sa sve receptima na YouTube kanalu, Twitteru, ili Instagramu.

Inače, za ovaj sok vam je potrebno oko pola kilograma “zelenog celera”.