VRAČARA USRED EMISIJE ŠOKIRALA MARIĆA! Imaš ljubavnicu! KIDISALA JEDNA pet godina mlađa, a ova starija te ko krpu ocedila! BABA RUŽA progovorila i o Arkanu, ruskoj mafiji, kako je preživela udar groma…


Pre neki dan je sve gledaoce iznenadilo jedno čudno gostovanje u emisiji koja se emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencom. Naime, “magija”, “vračarenje”, nadrilekarstvo i nadri-apotekarstvo su zabranjeni po zakonu republike Srbije. Oni su zbog visokih kazni pronašli rupu u zakonu pa su do sada svoje emisije snimali na televizijama u drugim zemljama iz našeg regiona, pa su bili dostupni i našim ljudima putem kablovskih operatera.

Međutim, i pored svih tih zabrana je prošle nedelje u sred programa gatara uzela da čita sudbinu na televiziji “Happy”, i to nikom drugom nego gospodinu Miromiru Mariću u njegovoj autorskoj emisiji “Goli Život”.

Naime, u toku emisije u kojoj je ta žena, vračara Ruža Petrović, pričala o svom životu nije mogla da propusti priliku da pogleda Milomiru Mariću u dlan. Tu mu je videla i da ima ljubavnicu!

“Imaćeš ti prpu u martu mesecu. Ali izvućićeš se. Ne gnječe tebe to direktno u grudi, nego političi, onako iza leđa, kurvinski… A ti si taj što sve izneseš na sto a oni ti kopaju jamu iza leđa. Imaćeš i neki sud!”

Foto – Pixabay

Zatim je nastavila gospođa Ruža:

“A šta ti žena radi? Gde ti je ljubavnica?”

Marić se naravno našao u čudu i negirao je da ima bilo kakvu ljubavnicu. To negiranje nije zbunilo gospođu Ružu:

“Ma nemoj da mi pričaš, žene se vrte oko tebe kao vreteno oko vune. Ja ti kažem da ima. Ima jedna kidisala, pet godina mlađa od tebe. A jedna stara te ocedila ko krpu. Jurila te, jurila, a ti samo karijera i karijera… Nisi imao kad. A boga mi star si se oženio.”

“Goli Život” je inače emisija u kojoj su se našli mnogi ljudi sa “asfalta”. Tu su otvarali svoje duše pre ili posle odlaska u zatvor… Kako ko. Mnogi su tu plasirali čak i stvari koje su se kasnije koristile protiv njih na sudu. Pričaju sve što ih muči, pa tako i o svom životu.

Foto – Pixabay

“Mene je grom udario kada sam imala 11 godina i tada sam shvatila da sam vidovita. Onda su me zakopali u pesku. Probudila sam se posle udara u pesku… Tad kad sam bila u nesvesti javio mi se deda i on me vukao na onaj svet. Ali ja nisam htela. Sećam se tunela, svetlosti. Dok sam bila čista, dok nisam imala odnose sa muškarcima onda sam više razgovarala sa mrtvima. Dok si čist onda imaš više iluzija… Posle kad se udaš to se sve pokvari. Ja sam ovu svoju moć nasledila od babe. Vlaška magija može sve – od ništa sve i od sve ništa. Ne bacaju se čini rukama već glavom. To se radi mislima, telepatski. Ali ne mora magija da uspe kod svakog. Čovek ima levu i desnu stranu, jedna božija jedna đavolova. A niko nije video ni Boga ni đavola nego čoveka. Čovek je sam sebi sreća, sam sebi nesreća.”