Vedrana Rudan: “Držala sam je čvrstom ženom u čudnom pakovanju, kad tamo… Karleuša nakon objavljenih snimki traži pomoć”


Ovih dana su naslovne strane pisanih medija prepune još jedne afere koja je “potresla” naše “zvezdano” nebo. Naime, jedna naša pevačica i samozvana “diva” je navodno napravila grešku te je prevarila muža sa njegovim kolegom. Tj. navodno je neko njoj sve to namestio. To ne bi ni bila priča vredna bilo kakvog pisanja da je novinari svojim perom nisu zabiberili ne bi li dobili nešto veću prodaju. A narod kao narod kupuje, klikće, čita… A šta to?

Svakome ko je barem malo pročitao dnevnu štampu morao je da se saplete o naslov vezan za najnoviju ljubavnu aferu u kojoj je jedan od glavnih aktera poznata pevačica Jelena Karleuša.

Foto – RAS SRBIJA

Tim povodom i zbog nebuloza koje su pisane u toj žutoj štampi odlučila je da se obrati javnosti i Vedrana Rudan.

Inače, za one koji ne znaju, gospođa Vedrana Rudan je poznata hrvatska spisateljica i novinar koja je poznata po tome da uvek napiše kratko i jasno ono što misli, a Boga mi, i ono što mnogi drugi misle – protiv svih nametnutih normi i standarda bilo da dolaze sa istoka ili zapada.

Foto – Pinterest

Elem, ovih dana je Vedrana Rudan svojom kolumnom oduševila sve koji su imali prilike da “nalete” na tekst. Ona se osvrnula na gore pomenutu priču o domaćoj pevačici i njenoj aferi. Međutim, to osvrtanje njenog britkog pera nije bilo onakvo na kako smo mi to navikli.

U tom njenom tekstu koji mi nećemo preneti u celosti jer… pa jer je veoma iskren, a za iskrenost u našem regionu treba upotrebiti malo veći broj prostih i “prosto-proširenih” izraza.

Kolumna koja je podigla toliko prašine

Vedrana Rudan se u svom tekstu radi adekvatne kritike trenutne situacije osvrnula na nekoliko problema koji postoje u našem društvu. Tu, po njoj, spadaju i navodne afere koje “slučajno” dospevaju u javnost pa se tim aferama još više podigne popularnost popularnih napumpanih “lepotica” – uz neizbežno spominjanje Severine.

Po njenim rečima Jelena nije jedina u svemu tome. Naime,po njoj, zbog takve moderne žene se danas raspada brak i osnivaču Amazona koji je odlučio da ostavi svoju suprugu radi moderne i redovno servisirane lepotice.

Foto – Pinterest

“Ima napumpana usta, ima silikonske grudi, slapove umjetnih dlaka na glavi, izbildano tijelo, umjetne trepavice, uništene sve dlake na tijelu i neodoljivu potrebu da sve što radi sa partnerom snimi i ostavi generacijama koje će doći. Ili da dozvoli nekome da to snimi.”

Tu, u nastavku spominje i ono što najpre dođe u javnost, a to su glupave prepiske dvoje ljubavnika. Te poruke pune najprostijih izraza čude autorku teksta kako uopšte takvi “nemaštoviti” mogu da zarade milijarde dolara.

“I kako je moguće da se nekome tko može kupiti svaku curu koju poželi uzbudi baš na nešto što sigurno, onako napumpano i onako botoksirano i onako tupoblejeće, nikako ne može biti žena.”

Ali, na kraju kaže i da razume muškarce (u neku ruku), ali da ne razume kako na kraju sve te “plastične žene” krenu da zavijaju kada se snimci njihovih “igrica” ili “tekstovi debilnih poruka” pojave u medijima. I završava rečima:

“Zato se i Karleuši čudim. Njoj posebno. Držala sam je čvrstom ženom u čudnom pakovanju, ali ipak čvrstom ženom. Pametna, brza na jeziku, borkinja za svoja i ženska prava, baš ono, fajterica.

Kad tamo…Karleuša nakon objavljenih snimki traži pomoć. Uh, je***? Ona je žrtva, ona je iskorištena, ona je i iznenađena, a koliko je uvređena da se ne govori.

Foto – Instagram/ Jelena Karleuša i njen suprug

Čitam i kako joj neke žene šalju pisma podrške. Zašto? Što se Karleuši dogodilo? Pas joj nije umro. Ekstenzije su još na glavi. Sise se nisu ispuhale.

Toliko buke ni oko čega. Nekoliko se bogatih ljudi po***lo i polupismeno dopisivalo. Mi koji nemamo love zlobno uživamo u činjenici da su oni koji imaju love glupani u problemima. Ili ipak samo perverzni manipulatori koji ne mogu odoljeti potrebi da svijetu pokažu svoj k*** ili p***?

Bože, što će im tolika lova kad im za sreću tako malo treba?”

Da li vi mislite da je ova iskrena kritika našeg sadašnjeg društva ispravna ili je možda malo preterana?

Da li vas uopšte interesuju događaju koji se odvijaju oko naših “poznatih” ličnosti ili vam se ovaj tekst dopada jer je toliko brutalan?