Vatrena i temperamentna Žena Strelac je verna do groba, ali ovo je nikada ne pitajte!


Žena strelac – dragulj astro sveta, vatrena je i neustrašiva. Ako uz sebe imate pripadnicu ovog znaka budite sigurni da imate nešto zaista posebno!

©Image Source

Ona čeka pravog!

Ona prilazi životu kao svetkovini i veoma je nekonvencionalna! Smatra sebe potpuno jednaku muškarcima i ne traži pomoć apsolutno nikada. Ona sve rešava sama jer smatra sebe dovoljno sposobnom. Zato i nema potrebu da se tek olako vezuje. Iako ispod ovako vatrenog temperamenta leži romantična , nežna i veoma ranjiva duša, ona je spreman da ceo život čeka onog “Pravog”. Čekaće nekog ko je spreman da je voli zauvek, samo nju. Čekaće nekog koji nije samo dovoljan da joj parira snagom volje koju ona ima već i da bude jači.

Emotivno je uzdržana!

©Image Source

Vrlo često žena Strelac nepravedno biva proglašena bezosećajnom čak i frigidnom, zbog svoje suzdržanosti u pokazivanju emocija. Čak i onda kada nema konkurenciju, ima poteškoća da pokaže svoju privrženost partneru. Obično je totalna suprotnost od svog partnera.

Žena, majka, kraljica…

©Image Source

Za ženu Strelca potreban je partner koji je zreo, dosetljiv i otvoren za pustolovine. Nije neophodno da bude bogat, mada bi to pomoglo… On će za nju biti princ iz bajke, vitez iz snova… sve ono o čemu je maštala kao mala.

Izuzetno je dobra i brižna majka, ali ume da bude i preterano stroga prema svojoj deci iz najbolje namere kako bi porasli u dobre i poštene ljude.

Sa druge strane opet razmazi decu igračkama i nagradama, pa je moguće da se ta deca kasnije u pubertetu suoče sa društvenim problemima.

Najbolje se slaže sa: Lavom, Vodolijom, Blizancima, Strelcem, Vagom i ponekom Ribom

Profesije

©Image Source

Najčešće profesije: poslovna žena, muzičar, glumica, novinar, profesor, tehnolog, državni službenik, istraživač, stjuardesa, pilot, džokej…

I za kraj najvažnije: žena Strelac voli slobodu! Ne podnosi nikakva ograničenja. Nikada je ne pitajte gde i s kime je bila, kada se vraća… Ali joj zato možete potpuno verovati.