Uzeo je iglicu i zabio u telefon. Kad vidite zašto biće Vam jasna ova ludost (5 Foto + Video)


Uvek postoje te neke sitne dosadne prepreke koje nam skoro svaki dan staju na put – Skalpel se stalno glavi, izgubili ste cediljku za čaj, nalepnice ne stoje na mestu nego se uvijaju, ili vam je možda samo potrebna neka vrsta fore da impresionirate vaše prijatelje!?

Sve su to “problemi” koji bi mogli svakoga da snađu i da vam lako unište dan. Na sreću, Internet je prepun korisnik DIY saveta za uspešno prevazilaženje takvih problema.

Skup takvih ideja se zove “lifehack” i takav skup ideja može da sadrži i određenu vrstu dobrog saveta koji bi mogao da vas nauči čak i kako da uz pomoć običnog podrezivača za olovke isečete idealan krug na papiru ili da očistite svoj telefon od korozije i prljavštine.

Mnogo je takvih tutorijala koji bi vas naučili kako da brzo zapalite vatru, popravite rernu, zavežete čvor i još mnogo toga. Svaki od tih tutorijala vam pokazuje te sitne stvari za koje ne biste ni znali da vam trebaju da vam ti ljudi ne pokažu u svojim kompilacijama.

Mi smo pronašli veoma koristan skup ovakvih ideja YouTube autora ©Mr. Gear.

U jednoj od njegovih ideja, autor predlaže da gurnete iglu u mobilni telefon. Ne da bi promenili sim karticu, već za nešto drugo.