UMOTALA JE NOGE ALUMINIJUMSKOM FOLIJOM I PRESPAVALA: Kad je otvorila oči, otkrila je da se nešto ČUDNO dešava s njenim telom (VIDEO)


– Aluminijum se koristio u Kini i Rusiji za lečenje bola još od davnina.

– Možete da ublažite bol u leđima, ramenima, i kolenima.

– Aluminijumska folija vam može odneti bol i za nekoliko sati.

©Image Source

Da li ste znali da aluminijum ne treba samo da se koristi za zaštitu hrane? Možemo ga koristiti kao lek za bolove u leđima, ramenu, vratu i kolenu. I ne samo to! Aluminijum može da se koristi za tretiranje hroničnih bolesti kao što je išijas, reumatoidni artritis i giht. Ovaj čudni način lečenja bola su upotrebljavali i Kinezi i Rusi još od davnina.

A kako ovo funkcioniše?

©Image Source

Ljudsko telo je sačinjeno od specijalnih matičnih ćelija na koje utiče magnetno polje Zemlje. Kada se poništi polje, to utiče na protok energije kroz matične ćelije. A iscelitelji obično koriste aluminijumske folije jer njihova površina reflektuje to zemljino polje tako da izgleda nekoliko puta jače i veće. To pomaže da se ponovo uspostavi prekinuta veza između ćelija i polja.

Takođe, naučnici su utvrdili da aluminijumska folija ima antiinflamatorne osobine.

Dobro je to što skoro sve kuće imaju ovaj proizvod.

Opekotine

©Image Source

Malo ljudi zna da elementi u aluminijumskoj foliji pomažu kod opekotina. A opekotine mogu da budu veoma problematične. Boli kada se opečete, a boli Boga mi i nekoliko dana ili nedelja kasnije.

Kako da koristite aluminijumsku foliju kod opekotina?

1. Ohladite opekotinu. Stavite je pod mlaz hladne vode, ili bi još bolje bilo da imate hladan tonik od aloe vere. Ohladite ranu jedno 20 minuta.

2. Osušite opekotinu sa čistom gazom. Ako se već podigao plik prvo nanesite neku antibakterijsku kremu da se ne bi inficirala rana.

3. Sada nežno obmotajte opekotinu aluminijumskom folijom tako da sjajna strana bude okrenuta ka spoljašnjosti. Ostavite ovu oblogu tako nekoliko sati, a ako možete, ostavite i da prenoći.

4. Kada je skinete, trebali bi ste da primetite veliko poboljšanje u bolu.

Oni koji su probali su se složili da ovo pomaže jer je aluminijumska folija neka vrsta provodnika. Ona raspršuje toplotu vaše kože u vazduh bez da ostavite ranu izloženu spoljašnjem uticaju. Tako ublažava bol koji bi inače osećali.

Bolni zglobovi

©Image Source

Zbog svojih reflektujućih svojstava i pravilnog raspoređivanja toplote, aluminijumska folija može ublažiti i bol koji osećate u zglobovima. Možete je primeniti kod artritisa, gihta, išijasa, i bolova u petama. Da bi je pravilno primenili, omotajte folijom to bolno mesto na telu i pričvrstite zavojem.

Ostavite oblogu da prenoći ili dok odmarate tokom dana par sati. Ovo morate da ponavljate 10-12 dana, a onda napravite pauzu od dve nedelje. Ako se bol nastavi, ponovite tretman.

NAPOMENA:
Ukoliko se bol ne povlači obavezno se javite lekaru!