UDADOSMO I SORAJU: Starleta ISPROŠENA prstenom od 150.000 €! Ruski MILIJARDER ju je verio na 84. spratu zgrade!


Sudeći po glasinama koje su počele da kruže pre samo par dana, ali i po komentarima same starlete, Soraja Vučelić se udaje. Naime, u javnost su dospele informacije da je poznata starleta isprošena u Rusiji, a sama vest je odjeknula celim regionom tolikom brzinom da je gotovo nemoguće otkriti odakle je sama vest i potekla.

Ono što sa sigurnošću znamo jeste da je starleta Soraja Vučelić povodom glasina dala komentar nekom od listova koji su prvi dobili vest:

“Ne bih komentarisala svoj privatni život. Nadam se da nikada nećete saznati ko mi je dečko. Istina je da sam zaljubljena u mladića koji je najlepši na svetu. Osim lepote, poseduje i brojne druge kvalitete na koje sam definitivno pala. Ne pamtim kada sam bila srećnija,” rekla je Soraja Vučelić u intervjuu za “Informer HIT”.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, ono što jesmo saznali jeste da se se taj srećnik zove Vladimir i da je sin nekog tajkuna iz Rusije. Momak je Soraju navodno zaprosio na 84. spratu najluksuznijeg restorana u Moskvi i da joj je tom na ruku stavio “Kartie” prsten vredan 150,000 evra.

Ono što je sigurno jeste da ovaj Vladimir pojma nema u šta se upustio. Poznaju se tek 3 meseca i već je odlučio da je ona žena njegovog života. Tek će otvarati svoj novčanik pošto je samo vrednost onoga što Soraja ima u ormanu procenjena na oko 100,000 evra. Možemo samo da zamislimo koliko će tek ova starleta da troši na garderobu.

Inače, Soraja Vučelić je prošle godine za Srbiju postala “persona non grata” pošto se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno – interesantnih osoba kojima je zabranjen ulaz u našu zemlju. Inače, Vučelićeva je do sada nekoliko puta saslušavana u policiji, a povezivana je sa osobama iz kriminalnog miljea.