Učite od Penelope Cruz: Ovako se nose helanke na glamurozan način


Mnogi smatraju da je Penelopa Kruz jedna od najlepših glumica svih vremena. Ono što je sigurno jeste da je to sigurno glumica za koju svi znaju, i da i sada, u svojoj 44. godini ponosno nosi svoju lepotu.

Ovakve dive pozorišta i filma su obično glavni dragulji svih ekstravagantnijih okupljanja poznatih i moćnih, a poslednja prilika za to je bila dodela modnih nagrada “Fashion Awards 2018” koja je održana 10. decembra. Tu se na modnoj pisti Penelopa pojavila sa ništa manje lepo Kejt Mos (Kate Moss) u prelepoj svetlucavoj srebrnoj haljini. Međutim, to su one prilike gde za izgled tih diva brinu poznati kreatori, gde je u ovom slučaju to bio Swarovski.

Foto – Justjared

Postoje i one prilike za koje se poznati oblače sami, a to obično izgleda kao kada stara gospođa Anka iz mog komšiluka krene na pijacu. Samo što pojedini ljudi stvarno imaju ukusa i znaju kako da se obuku, kakva god da je prilika u pitanju. Tako ispada da pojedine domaće, a Boga mi i strane zvezde, paparaci obično umeju da pronađu u poprilično lošim izdanjima, a potkrade se i neka modna kombinacija koja je pravi pogodak.

Foto – Profimedia

Tako je i bilo sa Penelopom gde je relativno skoro neki paparaco “uhvatio” u “svakodnevnom” izdanju gde je uspela da napravi dobitnu kombinaciju i to sa helankama! To je obično odevni predmet koji se jednostavno kombinuje samo za kuću ili za sportske aktivnosti, ali na njoj stoji besprekorno i to u “svečanoj kombinaciji”.

Naime, popularna glumica je gostovala u sklopu programa “Conversations” koji organizuje “Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists”. Tu glumačke zvezde pričaju o svojim karijerama, budućnosti, i ličnim životima. Ovog puta je tu bila i Penelopa.

Taj detalj koji je svima upao za oko jesu zapravo helanke koje liče na kožne pantalone. Možda bi nekome koga to ni ne zanima i promakle, ali su fotografi i modni stilisti definitivno to prvo primetili. A kombinacija je uspela samo zbog toga što helanke kao takve i nisu u prvom planu već se teško naziru između odličnih dubokih čizmi od prevrnute kože i crnog kardigana sa dugmićima.

Takva odevna kombinacija priliči i godinama i stilu ove dame koja je ceo svoj izgled za to veče fenomenalno zaokružila prelepom crvenom Chanel torbom.

Foto – Profimedia