TRANSFORMISALA SE: Pevačica vodila bitku sa viškom kilograma, a sada je sve iznenadila novim izgledom


Indira Aradinović je srpska pop-folk pevačica rođena 1986. godine. Poznata je po čestom menjanju svog izgleda i stilova pevanja. Atraktivna je pevačica čiju su karijeru obeležili veliki muzički hitovi ali i pored toga ona ume da bude stroga prema sebi. Po njoj ima jednu manu, a to je što ima problem sa slatkišima i ume dosta da se udeblja u određenim periodima. Sada se to malo promenilo.

Pevačicu Indiru Aradinović verovatno dobro poznaju ljubitelji narodne, turbo folk i zabavne muzike. Pojavljivala se u Zvazdama Granda 2003. godine, mada tu i nije baš neki značajan uspeh postigla. Tri godine je radila na svom pevanju, preskočila takmičenje i pojavila se u Grand produkciji sa gotovim albumom “Indy”. Tada počinje karijera koja nije usporila do dan-danas.

Foto: Youtube / screenshot

Širom auditorijumu, Indira je postala poznata pojavljivanjem u rijalitiju “Farma 2” gde je bila diskvalifikovana jer nije poštovala pravila produkcije. “Značajno” kršenje pravila bilo je to što nije htela da, kao sluga, prespava u štali gde joj je bilo prljavo i hladno, nego je prespavala u kući. Zbog toga je izbačena. Kada uporedimo sa kršenjima pravila u današnjim programima iste (ili slične) vrste to dođe kao poređenje prelaska ulica van pešačkog prelaza i nasilničkog ponašanja – sa istom kaznom.

Evo kako je izgledala te 2011. na Farmi 2

Međutim, karijera je posle te Farme napredovala, godine su prolazile, ali su dolazili polako i kilogrami. A u ovo vreme kada se, kako god okrenemo i gde god da krenemo, nameće to da žena mora da izgleda savršeno, one žene koje imaju problema sa kilogramima postavljaju se kao meta svačijih kritika. Tako je bilo i sa Indirom. Ona je za jedan domaći novinski list na kraju prošle godine izjavila povodom toga:

” Nije prijatno biti u mojoj koži, jer se nisam ugojila od lepih kolača, što se kaže. Kada dobijem višak kilograma, to je zbog stresa, jer se bavim emocionalno i psihički iscrpljujućim poslom. Ali, nikada nisam klonula duhom. Celi život je borba, nema “neću” i “ne mogu”. Poenta je u tome koliko brzo ustaneš, a ne koliko puta padneš. Sve ima svoje vreme, a kada sam bila mlađa, možda nisam imala ovu pamet. Sada imam komplet – objasnila je.”

Foto – Instagram

Međutim, Indy je nakon objavljivanja ove fotografije počela rigoroznu dijetu i više niko ne može ništa da joj zameri.

Foto: Instagram / Instagram

Za ovo je objasnila:

“Bez hemije, Bez šejkova, Bez tableta… Samo zdrava ishrana i trening.”

Autor je i izvođač velikih hitova koje ljudi često upamte i bez povezivanja za nju kao pevačicu – što je i osnovni cilj jednog dobrog umetnika. Govorimo o hitovima poput: “Bato Bre” i “Cka Kosmicka”.