TRAMPOVA ĆERKA STIGLA U BEOGRAD: Tifani je najmlađa ćerka predsednika SAD, a evo koliko će kod nas ostati


Prolećni raspust u SRBIJI! Tifani Tramp je nasmejana došla u Beograd praćena kolonom sigurnosnih automobila i velikim brojem agenata Sigurnosne Službe.

– Tifani, 25 godina, je u utorak viđena dok se šetala Beogradom.

– Kada je stigla njena kolona, izašla je iz automobila koji je bio krcat timom specijalnih agenata;

– “Prva Ćerka” je tada bila obučena prilično ležerno, sa crnim kaputićem, plavim uzanim farmericama, i crnim čizmama. YSL tašnica koju je nosila vredi 2,490 dolara.;

– Ova studentkinja sa Pravnog Univerziteta u Džordžtaunu je trenutno na prolećnom raspustu, ali nije baš jasno zašto je u Srbiji;

– Dok ne znamo tačne detalje njenog puta, naši mediji izveštavaju da će u Srbiji ostati 11 dana.

Tifani Tramp se stalno smeškala po dolasku u Beograd. Tu će izgleda provesti svoj prolećni raspust sa celim timom agenata Tajne Službe.

25-godišnja “Prva ćerka” koja trenutno završava drugu godinu pravnog fakulteta u Džordžtaunu se prilično ležerno ponašala šetajući se kroz Beograd. Bila je obučena u crni kaputić sa krznenom kragnom, tesne farmerice i crne čizme.

Kada je pogledate tako obučenu, reklo bi se da želi da prođe nezapaženo, ali ne možemo tako reći jer se vidno raspoložena smešila i mahala paparacima. Celim putem su je pratili agenti Tajne Službe u civilu koji ni malo nisu pomagali u njenoj “anonimnosti”.

Tifanin prolećni raspust je inače počeo u nedelju, i izgleda da planira da ga provede u putu.

Iako niko ne zna tačan plan njenog puta, naši lokalni mediji javljaju da će u Srbiji ostati 11 dana. Odakle im ta informacija… niko ne zna.

Foto – ©Tiffany Trump/ Instagram

Ne znamo zašto je izabrala baš Srbiju, ali je moguće da planira da se sretne sa svojim momkom, milijarderom i naslednikom građevinske kompanije Majklom Bulosom (Michael Boulos).

Ovaj par se tokom prošlog leta sreo na Mikonosu, malo manje od godinu dana nakon što je Tifani raskinula sa svojim bivšim momkom Rosom Mehanikom, 2017. godine.

Majklova porodica je poreklom iz Libana, odrastao je u Lagosu, a trenutno živi i radi u Londonu.

Tifani je posetila London još tokom januara, 2019. da bi provela malo vremena sa svojim momkom. Onda se vratila u Vašington kako bi otpočela svoj prolećni semestar na pravnom fakultetu.

Foto – ©Tiffany Trump/ Instagram

Odlučila je da razgleda grad, pa je u utorak na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj pozira pored statue Karla Maldena, Američkog glumca poreklom iz Srbije.

Pored fotografije je ćirilicom napisala: “Pozdrav iz Srbije”.