TO JE NEŠTO JAČE OD LJUBAVI: 6 horoskopskih parova koji su kao STVORENI da budu u braku


Stalne svađe između partnera i česta neslaganja dovode obično dovode do pucanja veza ili brakova. Kada nekoga sretnete, pa i kada upoznate tog nekog, ne možete sa sigurnošću znati da je ta osoba za vas. Tj. ne možete da znate da će okolnosti u trenutku nastanka ljubavi biti trajne ili da neće nešto drugo uticati na eventualno stvaranje problema. A da li postoji neki način da saznate da li ste “idealan par”? Pa, možda ne postoji, ali postoje horoskopski znaci. Neki znaci navodno idu jedni sa drugim dok se ostali ili površno slažu ili su potpuno nekompatibilni. Tako da znate, ako vas neko pita koji ste znak u horoskopu, taj pokušava da proceni kako bi se slagali u budućnosti.

Dakle, ko se sa kime slaže?

Vaga i Škorpija

Foto: tapoos.com

Strast je zajednička osobina oba ova znaka. Oni su sjajni ljubavnici i odlični prijatelji.

Vage vole da ih neko voli i da im pruža pažnju, a Škorpije su izuzetno posesivne. Sa druge strane, Škorpijama je uvek potreban neko da ih savetuje, a Vage obožavaju da “popuju” drugima. Dakle, odličan par.

Na prvi pogled Vage i Škorpije nemaju ništa zajedničko tako da će i njima biti teško da započnu neku romantičnu vezu. Ali, kada se jednom zavole, tu nema raskidanja do kraja života.

Ribe i Rak

Foto: tapoos.com

Ribe i Rakovi su u principu veoma slični. Oba znaka su emotivna i jako intuitivna. Ostali znaci neće razumeti ova dva znaka, ali se oni potpuno razumeju i skoro uvek se na prvi pogled dopadnu jedno drugom. Pošto je međusobno razumevanje sam temelj svake veze, a ovo dvoje imaju još i slična ili potpuno identična interesovanja, oni su idealan par.

Strelac i Ovan

Foto: tapoos.com

Ova dva znaka u najvećem broju slučajeva prvo započnu kao najbolji prijatelji. Kada su zajedno i kada počnu svoju priču, teško da neko može da im se pridruži, pa vrlo brzo ostanu sami. U svojim razgovorima maštaju o putovanjima, međusobnom druženju, stvaranju univerzuma, i filozofiji života. Takvi veliki mislioci su idealan sklop.

Blizanci i Vodolija

Foto: tapoos.com

Ovaj par nije kao pređašnji. Oni su sušte suprotnosti, ali se privlače poput magneta.

Sa jedne strane, Blizanci su rasejani i veoma neodlučni, a Vodolije su disciplinovani ljudi jake volje pa tako stvaraju određenu ravnotežu u zajedničkom životu. Blizanci će opustiti Vodolije, a Vodolije će izvesti neodlučne Blizance na pravi put.

Iako nemaju zajedničke osobine, njih privlače zajednički ciljevi, a to su srećan i dobro balansiran život. Nemaju iste načine dolaženja do cilja, ali pomažu jedno drugome.

Devica i Bik

Foto: tapoos.com

Ljubavna kombinacija Device i Bika je unija praktičnosti. Oba znaka vole da budu praktični jer je to najefikasniji način rešavanja problema. Umeju da budu veoma iskreni i posvećeni toj romantičnoj vezi. Device vole to što su Bikovi veoma snažni i požrtvovani, a Bikovi vole Devičin britki um.

Možda je potrebno malo više vremena da veza započne jer su Device obično veoma oprezne, ali kada započne, njihova veza postaje kao nezaustavljivi voz.

Vaga i Rak

Foto: tapoos.com

Ova veza je gotovo uvek elegantna i senzualna, ali i emotivna. Ova dva miroljubiva znaka oba beže od konflikta kao đavo od krsta što na kraju može dovesti do nekog skrivenog nezadovoljstva.

Ova dva znaka će se dopasti jedno drugom jer su oboje nekako slika i prilika klase. Zajedno će stvoriti prelep i uređen dom ispunjen umetnošću, muzikom, sentimentalnim blagom i kuhinju koja bi zadovoljila i najboljeg šefa. Kuvanje u paru ili ručavanje u najekskluzivnijim restoranima će biti deo života ovog para i samo će ukrasiti njihovu senzualnu budućnost.