Težak kao crna zemlja: Ovaj horoskopski znak je veliki borac, ali je nemilosrdan do bola!


©Image Source

Svi rođeni u periodu 23.jul – 22.avgust u horoskopu su Lavovi. I ne samo u horoskopu, nego i u životu. Lav ima specifičnu snagu i status “kralja džungle”, tako i pripadnici ovog horoskopskog znaka vole da budu centar sveta, ponosni i ni u mislima ne pokušavajte da dotaknete njihovu grivu. Lavove možete i izdaleka primetiti po ponašanju, kako zabacuju svoju bujnu kosu i ponosno drže glavu.

Omiljena boja ovog vatrenog znaka je zlatno žuta.

Sunce je vladar lava zato obožava sunce u svim oblicima što je i metaforički izraz stanja njegovog ega.

Lav je jedan od najsloženijih i najzahtevnijih znakova zodijaka, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima.

Želite li znati kako se nositi s njima bez frustracija i napetosti? Imamo odgovor!

Evo 9 saveta kao upozorenje o intenzivnom ponašanju i emocijama ovog horoskopskog znaka

©Image Source

Lav može biti vrlo konkurentan

Njihov strah da budu povređeni i izdani toliko je prisutan da iz straha zauzimaju borbeni stav u samom startu. Pri upoznavanju, na početku svakog razgovora, svom predstavljanju u medijima, čak i prema članovima najuže porodice a i prema partneru. Nema šanse da im se pristupi ukoliko imate različiti stav od njih. Lav mora imati prvu i poslednju reč.

Mogu biti prilično nemilosrdni

Kada promene način svog razmišljanja ili se predomisle, pomešaju im se emocije pa u besu postaju agresivni. Njihova vrela krv i strastvenost teraju ih na to da kada nešto jako žele bore se da to i dobiju, pa u toj borbi znaju biti nemilosrdni.

Lav ne odustaje, nikada

Ako ste mislili da kada je Lav ućutao, odneli moralnu pobedu, ne okrećite mu leđa. Poklopiće vas i kada se najmanje nadate jer nisu baš impulsivni ali su zato jako racionalni i inteligentni pa će se boriti do kraja. Nikada neće odustati, jer oni su Lavovi.

©Image Source

Lavovi su vođe

Od najranijeg detinjstva, možete jasno prepoznati da će vaše dete rođeno u znaku Lava biti vođa. ONI POKREĆU IGRU, ONI JE VODE I ONI ODLUČUJU KADA PRESTAJE. Lav će uvek biti na čelu i neće se okretati da vidi da li ga neko sledi ili ne. Jednostavno smatraju da se to podrazumeva. Sa prezirom gledaju na one koji odudaraju od grupe ili se suprotstavljaju. Vodeći su u svim društvenim krugovima.

Oni žude da budu u centru pažnje

Uživaju da im se povlađuje i da budu istaknuti u društvu. Samo kada su sve oči uprte u njih osećaju se prijatno i srećno.Ne zaboravite da im pohvalite izgled kada se sretnete, biće oduševljeni, prijatniji i bolji prema vama.

Lavovi su često najplemenitiji duše

Kada vole iskreno i kada im je ljubav uzvraćena apsolutno su spremni da daju sve svoje i materijalno i emotivno. Isto je i kada imaju iskrene i verne prijatelje, nesebično pružaju sve što imaju i ne žale ni za čim.

©Image Source

Oni su izuzetno lojalni ljudi

Kada Lav jednom zavoli ili stekne prijatelja, to je zauvek. Ne bi se trebali bojati njihovog gordog stava i spremnog za borbu. Oni su izrazito emotivne i plemenite duše željne pažnje i ljubavi, pa ih zato nije dobro povrediti ili razočarati. Nikada vas neće izdati. Umeju da nose tajnu celog života i da nikada ne progovore ni reči o onome što o nekome ili nečemu znaju. To što se poverite Lavu znajte da će zauvek ostati među vama. Partnera čuvaju samo za sebe ljubomorno i puni samopouzdanja i poverenja, od ostatka sveta.

Vole pohvale

Ako ste u vezi sa Lavom, budite spremni da stalno i u kontinuitetu udeljujete komplimente vašem partneru (partnerki). Treba im reći : da su pametni, lepi, da izgledaju savršeno. mlado… Time hrane svoj ego i jedino tako opstaju. Jednostavno da bi lav bio ponosan na samog sebe mora da čuje pohvale od drugih.

©Image Source

Lavovi su sigurni ljudi, ali to ne znači da oni ne mogu biti osetljivi

Sva ta gordost, stav i držanje Lava deluje pomalo i odbojno na okolinu, pa njihovo samopouzdanje pada kada uvide da na nekom polju gube ili ih neko povredi. Ispod te grive krije se emotivna i preosetljiva duša. Ranjeni Lav neće zaplakati pred vama, možde će se oči zamagliti od suza, ali pravu emociju neće ispoljiti. Lav plače sam, u tišini sa ogromnim bolom u sebi jer akumulira sve negativno jako dugo pa se tako i emocije gomilaju i postaju još teže. Duboko u sebi, Lav je jedna krhka ranjiva duša.