Teška saobraćajka Darku Laziću poremetila je planove, a pogledajte ekskluzivne slike KUĆE koju je gradio za sebe i devojku


©Image Source – Mitar Mitrović RAS Srbija

Saobraćajna nesreća koja je zadesila Darka Lazića 23. oktobra potpuno je preokrenula njegov život. Osim što je zadobio povrede opasne po život i što se lekari bore za njegov život gotovo iz sata u sat, odloženi su i svi njegovi planovi i snovi koje je želeo da ostvari.

Kako saznajemo drama u zemunskoj bolnici, u kojoj Lazić leži već 12 dana posle saobraćajne nesreće koju je jedva preživeo, počela je iznova da se odvija u nedelju u sumrak.

“Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost. Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi,” piše portal Blica.

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene čak dve litre krvi!

©Image Source – Dejan Briza RAS Srbija

Popularni pevač je kao što je u javnosti poznato nezvanično razveden, odvojio se od svoje supruge Ane Sević, a svoj novi život planirao je da započne sa svojom devojkom Marinom Gagić. U rodnom Brestaču pored doma svojih roditelja započeo je gradnju nove kuće koja je trebalo da se završi početkom februara. Međutim zbog njegovih povreda radovi su obustavljeni i sačekaće neko bolje vreme kada se on oporavi.

©Image Source

Mladi Darko Lazić planirao je da u dvorištu nove kuće napravi i bazen gde će se okupljati sa svojim prijateljima.

©Image Source – RAS Srbija

Darko je planirao da kuća ima 3 kupatila i šest velikih soba, a da u potkrovlju bude bilijarska sala, teretana sa mini-saunom i naravno spavaća soba sa đakuzijem.

©Image Source – RAS Srbija

Iskreno se nadamo da će njegovo zdravstveno stanje biti bolje i da će se oporaviti od povreda jer on to zaista zaslužuje. Da će svoje snove i sve ono što je započeo ostvariti.

©Image Source – RAS Srbija