SVI ZNATE SANJU KUŽET, ALI NISMO IMALI POJMA DA JE OVA LEPOTICA NJENA SESTRA: Kad vidite kako izgleda NEĆE VAM BITI DOBRO!


Svi smo mi svesni lepote poznatih TV lica. Skoro svakoga dana ih gledamo na tim istim TV kanalima, ali pored toga redovno krase i naslovne strane skoro svih većih magazina. Jedno od tih velikih TV lica je sigurno i Sanja Kužet koja ima svojom pojavom i gracioznošću donosi neki novi nivo u šou “Zvezde Granda”.

Ova voditeljka je pravi domaćin šou programa. Elokventna, zna kada da se pojavi na bini, kako da smiri takmičare, i kako da se ponaša prema žiriju. Dok nije na bini, negde sa strane u seni vidimo njenu siluetu koja uživa u svakoj pesmi i prosto pleni svojom pojavom.

Kada smo već to rekli, moramo naznačiti i to da je ona već rodila dvoje dece, a i dalje važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na malim ekranima. Mogu da joj pozavide i cure, deceniju mlađe od nje.

Foto – Facebook

Ona je pre nekoliko dana odlučila da postavi na svoj profil i fotografiju svoje, godinu dana starije sestre Sandre. Koja je takođe tako lepa kao i ona.

Foto – Instagram

Njih dve su ono što smo nekada zvali Jugoslovenska krv. Otac im je poreklom iz Dalmacije, a majka im je Crnogorka. Danas žive na Miljakovcu.

Foto – Printscreen/ TV PRVA

Ljubavni život

Iako je ovako lepa, voditeljka nije imala mnogo sreće u ljubavi. Tj. sve zavisi na koji način gledate na sreću u ljubavi. Ona se naime, pre devet godina udala za člana obezbeđenja vlasnika TV “Pink” Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je dobila sina kojem su dali ime Strahinja.

Foto – Facebook

Kuma im je bila Lepa Brena

Sanja je tada radila na Pinku kao voditeljka vremenske prognoze.

Po rečima ljudi bliskih ovoj voditeljki, Zoran se u nju zaljubio na prvi pogled a morao je dosta dugo da joj se udvara dok nije pristala da izađu po prvi put. Posle nekoliko meseci odlučili su da se venčaju.

Sanja je pre nekoliko godina i pričala o svom bivšem mužu

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete.”

Foto – Printscreen/ TV PRVA

Foto – Printscreen/ TV PRVA

Foto – Printscreen/ TV PRVA

Sanja se inače prošle godine na kratko povukla sa malih ekrana, pošto je ostala u drugom stanju sa novim izabranikom njenog srca, Nemanjom Živojinovićem, koji je inače direktor marketinga Zvezda Granda. Zajedno imaju sina.

Foto – Instagram