Svaki put kada primetite ove čudne stvari to znači da je anđeo VEOMA BLIZU vas


U svim religijama postoje određena nebeska bića koja nas čuvaju. U većini zvaničnih religija ta bića nazivamo anđelima, a u nekim religijama ti anđeli su neka vrsta polu-bogova. Glavna ideja je da svi mi imamo anđele oko nas, naše čuvare koji ne umeju baš uvek da komuniciraju na neki prostiji način kako bi ih mi razumeli. Ti anđeoski saveti su opisani kao misteriozni znaci ili slučajnosti koje bi trebale da se dešavaju u određenom nizu kako bi ih i malo razumeli.

U svetim spisima se obično navodi da su ta bića nebeski glasnici koji prenose onu najveću istinu – Božiju ili istinu “Izvora”. Ti anđeli su vezani pravilima tog našeg Gospodara i ne mogu se mešati u naše živote bez da im mi to prethodno dozvolimo. Zato ti naši čuvari moraju da nas vode tim enigmatskim porukama.

Anđeoski brojevi

Navodno je jedan od najčešćih i najuzbudljivijih načina komunikacije između ljudi i anđela, broj – tj. anđeoski broj.

I dok postoje mnogi antički jezici, religije, i filozofije koje sadrže određene numerološke interpretacije događaja, reči, i imena, mi ćemo se ovde pozabaviti samo onim idejama koje se vezuju za Jevrejsko-Hrišćanska verovanja.

Anđeoski brojevi su nizovi koji sa sobom i u sebi nose božansko vođstvo, a svaki niz znači nešto drugo.

U numerologiji svaki broj nosi sa sobom određenu vibraciju koja se, po opisima onih koji proučavaju numerologiju, može i osetiti putem meditacije. Navodno anđeli pokušavaju da nam skrenu pažnju na nešto istim nizom brojeva koji se pojavljuje u nekoliko različitih situacija.

1212

Foto: ilyke.co

RAZLOG: Puni ste strahova i sumnji.

U PREVODU: Imajte veru u svoje talente, gurajte dalje od zone vašeg komfora i videćete sigurnu stazu. Samo tako ćete pomoći i sebi i onima koje volite.

1111

Foto: ilyke.co

RAZLOG: Nervozni ste bez razloga.

U PREVODU: Spustite loptu na zemlju i udahnite vazduh. Ne sagledavate stvari objektivno. Opustite se i očistite tu maglu ispred sebe.

999

Foto: ilyke.co

RAZLOG: Izgubili ste svest o vašem cilju.

U PREVODU: Gotov je jedan deo vašeg života. Ostavite ga iza sebe. Sada ne smete da dignete ruke. Morate da budete uporni, ma koliko vam stvari ne idu od ruke. Samo pratite svoj osećaj i naći ćete pravi put.

888

Foto: ilyke.co

RAZLOG: Ušli ste u veoma težak deo života.

U PREVODU: Izgubili ste posao, uništena vam je karijera, ili je ljubavi došao kraj. Nemojte da se bojite. Ovo vam anđeo kaže da te promene morate da prihvatite takve kakve su i da nastavite dalje bez da se osvrćete. Sve se dešava sa razlogom.

777

Foto: ilyke.co

RAZLOG: Dolazi kraj lošeg perioda.

U PREVODU: Ovaj broj vam nagoveštava novi nalet pozitivne energije. Ovo je kao jedan veliki zagrljaj anđela. Sada kreće VAŠE VREME.

666

Foto: ilyke.co

Ovo nije ono što vi mislite. Smirite se. Ovaj broj vam ukazuje da morate da prestanete da razmišljate o novcu. Smirite um, otvorite svoje srce i počnite malo mirniji život.

555

Foto: ilyke.co

RAZLOG: Dolaze neke baš dobre promene u vašem životu.

U PREVODU: Dolaze dobre promene i kazuju vam da odbacite sve staro. Ako odbijete te promene naići ćete na velike izazove. Ne smete da se opustite i da stanete već morate još više da dodate gas i nastavite napred.

444

Foto: ilyke.co

RAZLOG: U toku je slanje saveta, morate da slušate svojom dušom. Što je brže moguće morate da uskladite sebe sa prirodom. Znači, manje poroka, ranije odlaženje u krevet, ranije ustajanje, vežba, meditacija, zdrava ishrana….

333

Foto: ilyke.co

RAZLOG: Na dobrom ste putu.

U PREVODU: Anđeli su vam odgovorili na želje i snove. Ceo svemir je tu da radi za vas. Odlučite šta želite i napravite prve korake. Sigurno ćete uspeti.

222

Foto: ilyke.co

RAZLOG: Na dobrom putu, ali ste stali.

U PREVODU: Na pravom ste mestu i u pravo vreme, samo budite dovoljno hrabri da održite svoje srce i um na svom mestu. Nemojte da sanjarite već se fokusirajte, disciplinujte i sve će biti u redu.

111

Foto: ilyke.co

Ovaj broj se zove “ZOV ANĐELA”. Šta ovo znači.

Ono što mislite to prizivate. Nemojte da dozvolite lošim mislima da vam diriguju životom i da vas skreću sa puta. Vi morate da budete glavni gospodar vašeg bića, a ne vaše misli.

Mislite samo na ono što želite i kako želite da dođete do cilja. Nemojte da razmišljate o onome što vas muči ili na ono što želite da izbegnete.

Morate da ostanete pozitivni.