STARCI LEPŠI OD MOMAKA: 10 glumaca koji su oduvek bili nestvarno zgodni i privlačni


Stariji muškarci koji bolje izgledaju nego oni mlađi – to je diskusija koja je otvorila mnoga pitanja na socijalnoj mreži “Quora”. Pitanje je postavljeno još oktobra meseca 2017. godine, i dan-danas ljudi i dalje odgovaraju svojim potpitanjima i zaključcima.

Pitanje je postavila Tova Krakauer koja je dala svoje mišljenje u kome je zaključila da su dečaci nesazreli, nesofisticirani, i blesavi. Dok je za odrasle muškarce rekla da sa godinama stiču određenu vrstu stila, a uz to i neku čudnu smirenost i samopouzdanje. “Verovatno zbog toga što su u tom dobu već ispunjeni”. Međutim, to je okinulo varnicu gde su se javili kako muškarci tako i žene.

Jedna žena je bila posebno pogođena tim mišljenjem da muškarci bolje stare nego žene.

“Pogledam okolo i vidim muškarce u svojim 30’im ili 40’im i polovina njih izgleda dovoljno staro da mi budu očevi. Verujte mi, volela bi da muškarci lepo stare, zato što bi onda mi cure bile pošteđene gledanja ćelavih, mlitavih, debelih, žutozubih, dlakavih, sredovečnih momaka koji još uvek nose široke pantalone i bejzbol kačkete. Istina je da žene bolje brinu o svom izgledu i lepše su! Samo mi pokažite fotografije koje nisu Džordž Kluni! I verovaću…”

Mi smo pročitavši ovaj odgovor poželeli da istražimo malo temu i pronađemo kako to izgleda kada muškarci stvarno dobro stare i izgledaju podjednako privlačno kao kada su bili u najboljoj snazi. U toj potrazi smo otišli dalje od termina “sredovečni muškarac”.

Klint Istvud

Foto – Stantondaily

Mel Gibson

Foto – Pinterest

Robert de Niro

Foto – Pinterest

Al Paćino

Foto – Pinterest

Dastin Hofman

Foto – Pinterest

Alek Boldvin

Foto – Pinterest

Šon Bin

Foto – Daybyfun.blogspot

Majkl Daglas

Foto – Pinterest

Harison Ford

Foto – Pinterest

Robert Redford

Foto – Wegoro