Šokante fotografije poznatih NEKAD i SAD


Vreme teče bez ikakvog prekida, a vi starite zajedno sa tim vremenom. To ne možete nikako da promenite, a godine prođu bez i da primetite. Svakoga dana gledate te ljude oko sebe, pa pogledate i svoj odraz u ogledalu te je nemoguće da primetite taj zub vremena. Međutim, postoje ljudi čiji izgled ostaje zauvek zarobljen na filmu ili fotografiji. To su televizijske i filmske zvezde. Znate ih verovatno iz njihovih najboljih dana kada su bili mladi i najsnažniji. Ali, kao što rekoh, zub vremena se ne kvari i niko nije otporan na njega, pa ni Holivudske zvezde.

Došlo je vreme da vam “otvorimo oči” i pokažemo žrtve minulih sekundi, minuta, sata… godina…

Arnold Schwarzenegger (1947)

Nekadašnji “Mister Olimpija” i zvezda akcionih filmova ’80ih i ’90ih danas polako vraća svoju formu iako je zagazio u svoju osmu deceniju. Počelo je snimanje novog “Terminatora”, a Arnold je tu nezamenljiv. Barem za sada.

©Image Source

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Madonna (1958)

Američka pevačica Madonna, “kraljica popa ’80ih”, danas snima svoj četrnaesti studijski album.

©Image Source

Mel Gibson (1956)

Mel Columcille Gerard Gibson, poznati američki glumac i režiser imao je određene probleme zbog svojih kontroverznih antisemitskih izjava. Nakon što su te njegove izjave došle u javnost, svet ga je jednostavno odbacio. Nije bilo uloga ni režiserskih poslova. Međutim, “Mad Max” se vraća na scenu!

©Image Source

Johnny Depp (1963)

Jedan od najtalentovanijih glumaca na svetu, Johnny Depp, imao je dosta problema sa nedozvoljenim supstancama. Neko vreme se jednostavno izgubio, a uloge su počele da mu liče jedna na drugu. Međutim, to vreme je očigledno prošlost. Sredio je svoj život i rešio da se vrati u velikom stilu. Trenutno je deo 5 projekata, uključujući i “Fantastične Zveri” koje nam dolaze ove zime.

©Image Source

Dolly Parton (1946)

Ova američka “country” pevačica verovatno je ostala poznata široj svetskoj publici po svom bujnom poprsju. Sećate je se (najverovatnije) iz filma “Rhinestone” (1984) u kome je glumila rame uz rame sa Staloneom.

©Image Source

Mickey Rourke (1952)

Mickey Rourke je oduvek najbolje glumio “opasne momke”, pa ga po tome i pamtimo. Najupečatljiviji noviji filmovi su mu “Iron Man 2” iz 2010. i “The Wrestler” koji mu je inače i oživeo karijeru jer je zbog njega dobio veliki broj nagrada.

©Image Source

Jessica Simpson (1980)

Ova nekada poznata američka pevačica, glumica i modni dizajner koja je doživela planetarni uspeh sa “reality” programom “Newlyweds: Nick and Jessica” koji je prvobitno trebalo da prati živote Michael Jackson-a i njegove tadašnje supruge Lisa Marie Presley. Taj plan je propao jer se par povukao, tako da su ostali Jessica i Nick. Postali su jedan od najomiljenijih parova do njihovog razvoda. Sada je Džesika udata za Eric-a Johnson-a i imaju troje dece.

©Image Source

Da li su vas neke od priloženih fotografija iznenadile? Možda znate za neke slične slučajeve?