Smešne ilustracije ljubavnog para koji želi da dobije bebu


Naš omiljeni par sa Interneta su naravno Jehuda i Maja (Yehuda i Maya) koji su svoju planetarnu slavu stekli preko ilustracija koje prikazuju celu njihovu životnu priču. Prvo su krenuli sa crtanjem stripova koji su opisivali njihov svakodnevni život – komplikacije spremanja hrane, razlike u tuširanju između muškaraca i žena, odlazak u bioskop, borbu protiv najveće nemani u kući “bubašvabe” itd. Skoro su objavili i da čekaju bebu pa su rešili da tim komičnim i simpatičnim ilustracijama prikažu njihov put do te bebe.

Kad je spremna

Foto – Instagram

Žena jednostavno oseti kada je spremna da ima bebu. Njen osećaj se obično budi u trenucima kada vidi drugu ženu sa svojom bebom. Možda i tvrdi da ne želi bebu i da nikada neće želeti, ali to sve pada u vodu kada vidi majku sa svojim novorođenčetom i kada oseti tu povezanost majke i bebe.

Zavođenje

Foto – Instagram

Ceo proces naravno počinje smotanom umetnošću zavođenja kada žena shvati da svog muškarca može kontrolisati svojim telom. Ovako je Jehuda to prikazao svojim crtežom.

Strah od “hita meseca”

Foto – Instagram

Dođe vreme kada vidiš koliko si truda uložio u nešto, a na kraju ne vredi. Jehuda i njegova supruga su osećali jaku frustraciju svaki put kada posle ukazivanja nekakve nade da će konačno ostati u drugom stanju, dođe taj menstrualni ciklus.

Kada se pojave nepozvani gosti

Foto – Instagram

Žene se u ovakvim situacijama osećaju poniženo i bedno. Toliko truda da bude lepa, a eto šta njena koža radi.

Tajni napitak za bebu

Foto – Instagram

Njih dvoje su imali samo jednu želju, a to je da stvore svoju porodicu. Toliko dugo su želeli bebicu, da su probali baš sve, od pilula, lekova, alternativne medicine, korigovanja ishrane, itd. Međutim ništa nije uspevalo i umalo nisu digli ruke. Ali, posle godinu dana truda, sve se isplatilo pa sada svoju vest mogu da podele sa celim svetom.

Potpuna sreća

Foto – Instagram

Da li ima bolje vesti koju neki par može da podeli sa celim svetom od saznanja da čekaju prinovu?

Celovita porodica

Foto – Instagram

Na Dan Zaljubljenih su proslavili svoju ljubav mazeći se u krevetu i ljubeći jedno drugo. Naš omiljeni par je veoma zahvalan svojim pratiocima za svu ljubav koju su im slali svih ovih godina.

Stvaran Život

Foto – Instagram

Ovo je fotografija Maje i njenog pravog pravcatog Hulka koji imaju mnogo razloga za slavlje, prvo zbog svoje prinove, a drugo zbog planetarnog uspeha njihovog stripa.

Možete ih pratiti preko:

Zvaničnog sajta .

Instagram profila

Facebook strane