Sloboda Mićalović je pre Vojina volela njega: Sudbina je htela drugačije!


©Image Source

Sloboda Mićalović je naša prelepa glumica koja dolazi iz poznate glumačke porodice. Ima 37 godina i u braku je sa svojim kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim živi u Beogradu.

Od najranijeg detinjstva nije joj strana umetnost jer je njen pokojni otac Dragan Mićalović ostavio pečat našoj filmskoj i pozorišnoj sceni. Njena sestra Dragana takođe je glumica. Njeno prvo pojavljivanje na televiziji nije prošlo nezapaženo jer je kao sedmogodišnja devojčica dobila priznanje od Branka Kockice kada je radila intervju sa njim.

©Image Source

Sloboda je svoju karijeru počela ulogom Vaske 2002. godine u filmu “Zona Zamfirova” a tada je i otpočela snimanje serije “Mješoviti brak”. Na snimanju “Zone Zamfirove” upoznaje Vojina, i tu počinje njihova romansa. Kako je snimanje u Nišu trajalo puna 3 meseca, ovo dvoje glumaca je imalo priliku da se dobro upozna i van seta.

©Image Source

Danas imaju skladan brak krunisan bliznakinjama. Sloboda je ostvarila izuzetno bogatu glumačku karijeru i nosilac je brojnih nagrada.

Pre nego je upoznala sadašnjeg supruga, bila je u vezi sa jednim rediteljem. Reč je o Jugu Radivojeviću. Inače poznati reditelj jako retko daje intervjue, ali je ipak jednom prilikom o svojoj nekadašnjoj vezi rekao:

“Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima”.

Jug Radivojević foto: Kurir / Zorana Jevtić

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supruga. Njih dvoje su danas u srećnom braku.

Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro dece, uključujući i decu iz prethodnih brakova.