Skandal na RTS-u! Čulo se samo AUUH! Voditeljki IZLETELO OVO i odmah je ISKLJUČILI (VIDEO)


Samo iskusni novinari dobijaju pravo da vode program uživo. Zato je i najzanimljivije gledati takav program jer u roku od par sekundi stvari mogu da krenu neočekivanim tokom. To se dešava obično slučajno ili zbog greške nekog iz ekipe, ali u svakom slučaju uvek ispadne smešno (osim kod padanja scenografije na onesvešćenu voditeljku Pinka… Mada je i to bilo u jednom momentu komično).

Kod grešaka koje se dese u programu uživo možemo očekivati sve od lapsusa do katastrofalnih grešaka koje će zaustaviti čitav program. Zato smo mi izdvojili jedan od najupečatljivijih propusta koji se desio uživo na RTS-u.

Nekada u toku programa uživo zakaže tehnika pa nema video linka, nekada se ubaci neko od publike pa kaže nešto što ne bi trebao, a nekada izostane ono “3, 2, 1, kamera!”. Tada dobijemo iskrene, ljudske reakcije, bez režije, bez dogovora, samo ispade, a povremeno i psovke… Tako se inače desilo i ovaj put.

U pitanju je insert iz Jutarnjeg Programa RTS-a koji je direktno emitovan pre par godina. Mi razumemo kada neko negde napravi neki lapsus ili se voditelj zbuni zbog nečeg što se dešava u neposrednoj blizini, ali ovakav “opušten govor” se retko kada viđa na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Naime, kada je voditeljka, Nataša Miljković završila svoju najavu i kada je pokušala da uključi u program koleginicu Sanju Belović koja se nalazila na Dunavu, da bi je pitala kakvo je vreme danas, očekivala je ležernu vremensku prognozu. Međutim, dobila je neočekivanu psovku jer spikerka sa terena nije ni znala da su se kamere uključile.

Sanja je, ne znajući da je u tom trenutku gleda cela nacija, rekla: “Ja nisam spustila du*e”, da bi odmah nakon toga dobila kritike od kamermana kako bi trebalo da je bude sramota. Nataša je na to ostala bez teksta, uzviknula “auu” i brzo krenula da improvizuje nastavak programa (baš kao što bi i svaki drugi profesionalac uradio u tom trenutku).

Da li vi imate neki omiljeni gaf iz programa uživo?