Šeherezada promenila lični opis: Evo kako sada izgleda lepa turska glumica! (FOTO)


Ova glumica je poznata po lepoti i bujnosti svoje kose, a zahvaljujući toj kosi je od reklama za razne šampone i preparate za negu kose i tela stekla ogromno bogatstvo.

To je Berguzar Korel, turska glumica koji znate iz njihovih najlepših i (kod nas) najpopularnijih serija. Pamtite je po njenim ulogama u “1001 noć”, “Ezel”, i “Časni ljudi”. Ta njena kosa je bila znak po kome ste je pamtili, a sada se na svojim društvenim mrežama pohvalila svojim novim izgledom koji je šokirao apsolutno sve.

Berguzar je inače zvanično prozvana “Turkinjom sa najlepšom kosom”, a ali sada je nećete prepoznati!!

Foto – Instagram

Sada će svi da se pitaju zašto Sulejman Veličanstveni sada ima neku drugu ženu. “Ko je ova žena sa kratkom kosom?” Pa, to je dobro poznata Berguzar, ali je morala da se ošiša zbog nove uloge.

Da, ta predivna kosa je nestala zbog neke serije, i sada je retko ko može prepoznati. Ne znamo tačno koliko se oduševio njen muž Halit Ergenč koga svi znate kao “Sulejmana Veličanstvenog”.

Ovako je izgledala pre frizera

Foto – Instagram

Ona je otkrila da je za njeno zdravlje najodgovorniji zdrav život. Redovno vežba, zdravo se hrani i pokušava da bude pozitivna u svakoj situaciji.

Foto – Instagram

“Puno pažnje posvećujem organskoj hrani. Svake subote odlazim na pijacu gde kupujem voće, povrće i druge namirnice.”

Foto – Instagram

Najviše voli da pije prirodne sokove, pa čak i u vodu (koju mnogo pije) dodaje krastavac, mentu i đumbir.

“Redukovala sam večere a i izbacila laktozu.”

Foto – Instagram