Sećate li se male Ivane iz čuvenog spota Zdravka Čolića? Ovo je ona danas!


Malena , preslatka devojčica koje se svi sećamo iz spota Zdravka Čolića u kome je otpevala stihove “ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato”, je Ivana Legin. Danas ima 43 godine i živi u Australiji.

©Image Source

Pesma “Čaje šukarije” je snimljena davne 1990. godine, a pre toga Ivana je glumila u filmu “Kuduz”. O saradnji sa Zdravkom Čolićem rado govori jer joj je ostala u lepom sećanju.

“Sećam se snimanja u studiju sa Zdravkom gde sam ga zezala da je curica zato što ima tako dugu kosu. Čini mi se da je promenio imidž za tu ploču jer je na albumu lepo zalizan sa kraćom kosom” otkrila je svojevremeno za Lolu, a pre nekoliko godina susrela se sa Čolićem na jednom njegovom nastupu u Melburnu.

Sva slatka sa riđom kosicom, prepametna, lako i brzo je osvojila srca publike širom Jugoslavije, pa su i njene reči izgovorene u filmu postale kultne. Za nju kao malu devojčicu bila je to lepa avantura koje se rado seća.

“Ali moram priznati, jos uvek sam iznenađena tom činjenicom jer je prošlo više od 20 godina od svega toga. Trenutno živim potpuno drugačijim životom, tako da kad se pojavi interes u medijima o meni ponovo se prijatno iznenadim”, rekla je Ivana.

Njen život nije bio nimalo lak, jer nakon izbijanja rata na našim prostorima tokom devedesetih godina izbegla u Australiju i teška su sećanja na taj period.

©Image Source

“Izbeglištvo je išlo preko Beograda, Zagreba, Rusije pa tek onda do Australije. Kao i svima ostalima koji su lutali svetom pokušavajući da nađu svoj kutak mira i sigurnosti bilo je nemirno, nesređeno i nestabilno. Tek što smo se navikli na jednu školu i način života, našli smo se u drugom okruženju sa novim jezikom i kulturom. Nije bilo lako, ali ovakva iskustva definitivno jačaju. Mali ožiljci će uvek biti prisutni, nekada će da zasvrbe ili da se upale, obično kada to najmanje očekujemo” – rekla je ona.

©Image Source

Ivana se danas bavi produkcijom, režijom i marketingom.