SAZNAJTE KO STE ZAPRAVO: VISINA govori PREVIŠE o dubinama vaše LIČNOSTI!


Predstavljamo vam najjednostavniji test koji će sa verovatnoćom od 90 posto utvrditi ko ste zapravo.

Potrebno je samo izabrati svoju visinu i pogledati rezultat ispod:

140 – 150 cm

Za vas kažu da ste veoma inteligentna i mudra osoba. Samo što ste i vi svesni toga i najviše vodite računa o svojim mislima. Negde se zavalite i u tišini i potpuno sami razmišljate o svim svojim planovima, pogledima na svet i filozofskim teorijama. Najbolje se slažete sa ljudima sličnim vama koji vole da misle i koji konstantno uče. To bi značilo da ste izraženo interventna osoba. Umete tako da sednete i da razmišljate o nepravdi i moralu, nebitno da li o nečemu što ste videli, čemu ste prisustvovali ili što ste sami uradili. Malo je reći da uvek hoćete da uradite onu pravu stvar. Ma uradićete ono što vi mislite da je moralno ispravno i pravilno, pa makar se ceo svet ne slagao sa vama!

©Image Source

150 – 160 cm

Vi ste u istom trenutku veoma jedinstvena osoba što se tiče duhovne strane i pravi pravcati filozof koji bi da debatuje o svemu. Oko vas nema sličnih vama. Intuitivni ste i pomalo čudni. Upravo vas zato ili ne razumeju uopšte ili pogrešno shvataju, a to vas boli i povređuje. Zahtevate svoj lični prostor, koji vam je neophodan za kreativnost. Veoma ste emotivni baš zato što jasno prepoznajete tamne i svetle strane života.

©Image Source

160 – 170 cm

Istina i samo istina je vaš životni moto. Pored toga što ste izuzetno zanimljiva i uzbudljiva ličnost jako ste odgovorni i volite da brinete o drugima. Pošteno zarađujete i očekujete da i svi drugi tako rade. Lako zadobijate poverenje drugih ljudi. Veoma jak karakter imate. Lako i brzo stupate u komunikaciju i osvajate šarmom i duhovitošću. Uvek postoji nešto novo što možete da podelite sa svojim prijateljima i da ih iznova zabavite pa ste jako omiljeni u društvu.

©Image Source

170 – 180 cm

Ne umete da čekate na druge i rađe sve radite sami! Jako ste dominanti u društvu i ni malo vam ne manjka samopouzdanje. Isključivo se oslanjate samo na sebe. Podjednako ste jaki i za sebe i za druge ljude koje volite. Uvek znate šta hoćete a šta nećete. Ne plašite se nepoznatog a jedino što zahtevate od drugih je da uvek budu iskreni prema vama.

©Image Source