Šaban predosetio smrt: Napisao testament pre tri meseca! Evo kome ostavlja 2,4 miliona evra!


Šaban Šaulić je pre tri meseca iznenada pozvao svog advokata i sastavio testament kojim je svu svoju imovinu ostavio supruzi, deci i svojim unucima.

Foto – Instagram

Ovaj legendarni pevač narodne muzike koji je u nedelju rano ujutru nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, pre gotovo tri meseca je svom advokatu izdiktirao svoje poslednje želje. Izvor blizak redakciji je rekao da je Šaban bio uznemiren u poslednjih nekoliko meseci i kao da je osećao da će nešto da se dogodi. Iznenada je pozvao svog advokata i izdiktirao testament.

Foto – Instagram

U tom testamentu je Šaban Šaulić naveo da svojoj supruzi ostavlja vilu na Dedinju koja je vredna oko milion evra. Ona bi sada trebala da ima doživotno pravo uživanja u toj vili, nakon čega je nasleđuju deca i unuci. Kuću u Krčedinu je navodno ostavio svojim unucima, dok je tri stana u Beogradu ostavio svojoj deci Mihajlu, Ildi i Saneli.

Foto – Instagram

Kako se navodi, kuće ne bi smele da se prodaju, a sa stanovima mogu da rade šta hoće.

Dodatno je Šaulić ostavio svu svoju ušteđevinu supruzi Gordani Šaulić. Kako pričaju prijatelji porodice Šaulić na tim računima za ušteđevinu ima oko pola miliona evra, što je i logično sudeći po popularnosti koju je uživao ovaj kralj narodne muzike.

Šaban Šaulić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju, a tačan datum sahrane biće naknadno objavljen. Kako se spekuliše, Šaulić će biti sahranjen u blizini još jednog od naših legendarnih umetnika, Nebojše Glogovca, koji nas je napustio pre godinu dana (takođe u februaru).

Foto – YouTube screenshot