RUSKINJE HOĆE SRBE ZA MUŽEVE: Srbi su LEPI i ZAVODLJIVI! Ipak, jedna stvar nam se najviše DOPADA! (VIDEO)


Među Ruskinjama nekada su najpoželjnije neženje bili muškarci iz razvijenih bogatijih zemalja zapada: Amerikanci, Nemci, Italijani , Francuzi… Međutim statistika pokazuje da se tu nešto poslednjih godina promenilo.

Naime, kao što znamo ranije je Rusija odnosno SSSR bila prilično zatvorena zemlja sa niskim životnim standardom. Iz zemlje kao i u nju nije se moglo baš tako lako. Mlade Ruskinje kojih ima 10 miliona više nego muškaraca, bile su željne boljeg života, odnosno standarda kao i žene celog sveta. Željne visokog obrazovanja koje bi dobro unovčile na dobrom radnom mestu. Željne prosperiteta i napretka a to u svojoj zemlji apsolutno nisu mogle da ostvare. Pre svega, zato što je bio nizak standard i nisu uspevale da se sa visokoškolskim obrazovanjem zaposle na odgovarajuća radna mesta gde će biti dobro plaćene i ostajale bez mogućnosti napredovanja. U to doba mnogi su osuđivali težnju Ruskinja da odlaze iz zemlje udajom za stranca jer je to automatski značilo da to ne čine nikako iz ljubavi već isključivo iz materijalne koristi. Odlazile su u ugovorene brakove bez prethodnog upoznavanja i njihova sudbina bila je neizvesna ali im se činilo da je i to mnogo bolje nego da siromašno žive bez nade za bolju budućnost. Vlast je bila ozbiljno zabrinuta zbog tog trenda ženske migracije.

Foto – YouTube

Posle pada gvozdene zavese i dolaskom Putina na vlast takav trend je počeo da jenjava. Standard i uopšte ekonomska situacija u zemlji je značajno poboljšana. Danas mlade školovane Ruskinje ne žele da ograničavaju svoju slobodu, veoma su emancipovane, vole da putuju po svetu i vode aktivan društveni život, a brak postavljaju na poslednje mesto. Psiholozi potvrđuju da Ruskinje sve kasnije stupaju u brak upravo iz tih razloga.

Naravno da danas i dalje ima mnogo Ruskinja kojima je primat porodica, domaćinstvo, deca i sve ono što zahtevaju tradicionalne vrednosti, ali i onih koje su tzv. lovci na dobro situirane muškarce koji bi “mogli da reše sve njihove probleme”. Dakle isto kao i svuda u svetu.

Foto – Pixabay

Nekada su najpoželjnije neženje među Ruskinjama bili Amerikanci, Nemci i Italijani, i uopšte muškarci koji dolaze iz bogatih i razvijenih zapadnih zemalja.

Ali, na ceni su i Srbi.

Ruskinje željne boljeg života van granica svoje zemlje koje smatraju da će udajom rešiti svoje probleme, partnere (strance) pronalaze u svom gradu, na poslu, u restoranu, preko agencija za bračne kontakte, ali i sve češće preko društvenih mreža. Jasno je da ne traže ljubav svog života već “čoveka sa kreditnom karticom” , te su od strane društva najoštrije osuđene.

Šta jedna lepa Ruskinja uzimajući ove aspekte u obzir, pored toliko mladoženja iz zapadnih zemalja koji im mogu pružiti bogat i komforan život dobija udajom za Srbina? Verujte mnogo toga. Pre svega prednost je ista vera, slovensko poreklo, sličnost jezika i kulture kao i ostale tradicionalne vrednosti. Verovali ili ne Ruskinjama je to presudno. Zapadnjake doživljavaju kao hladne i bezosećajne partnere kojima je posao na prvom mestu a porodica sporedna stvar. Srbe doživljavaju kao lepe, zgodne temperamentne, duhovite i šarmantne, zabavne… U Srbima Ruskinje vide i dobrog oca svojoj deci kao i dobrog domaćina i pouzdanog partnera. Među Ruskinjama koje su se udale za Srbe možete naći uvek isti odgovor zašto su se odlučile za taj korak „On je gazda u kući, a njegova reč je zakon… Ume i da lupi pesnicom o sto, ali mu je porodica svetinja“, piše na forumima. Među komentarima možete pronaći i sledeće: Prema ženama su pažljivi, dodaju one, često slatkorečivi, a umeju da budu nežni i romantični. Pravi su džentlmeni i muškarci! Ruskinje veličaju i hvale srpske muškarce na „sva usta“, ali im „prebacuju“ da su veoma zahtevni.

Foto – Pixabay

„Oni bi hteli uvek sređenu damu pored sebe, domaćicu u kući, strastvenu ljubavnicu i dobru majku njihovoj deci. I sve to u jednome“, dodaju šaljivo.

Ima i onih koje nisu zadovoljne te Srbe opisuju kao posesivne, ljubomorne, tvrdoglave, svadljive i „preterano emotivne“. Za njih kažu da su preke naravi, a da uz to vole i da „švrljaju“. Ipak, slažu se čak i one da „svuda ima raznih ljudi“. Ističu i da udati se za Srbina isto je kao i udati se za njegovu majku.

Ne zna se tačno koliko ima mešovitih brakova Srba i Ruskinja, ali je činjenica da Srbi zaista vole Ruskinje, i sve što je vezano za Rusiju. Tako je već vekovima. Ruskinje vole jer su nežne, senzibilne, negovane, tople i mudre žene a pre svega jako privržene domu i porodici što je najvažnije.