Ričard Gir u 70. GODINI DOBIO DETE sa tri decenije mlađom lepoticom


Ričard Gir i njegova supruga Alehandra Silva su juče otkrili ime za njihovog malog dečaka! I možemo reći da je ime koje planiraju da mu daju nekako… tradicionalno. Prema izveštajima do kojih je došao magazin HELLO! tj. njihova sestrinska kompanija HOLA!, ovaj par je rešio da svojoj bebi da ima Aleksandar. To ime je lepa refleksija imena Ričardove supruge Alehandre, jer je španski prevod imena Aleksandar, Alehandro.

Ričard, koji sada ima 69 godina i Alehandra koja ima 35, zajedno su ranije ovog meseca, doneli svoje prvo dete u Njujork. Čuveni glumac iz filma “Pretty Woman” je takođe ponosni otac Homera Gira (18) kojeg je dobio sa svojom bivšom ženom Keri Louel. Alehandra takođe ima dete iz prošlog braka, šestogodišnjeg sina Alberta, sa svojim bivšim suprugom Govindom Fredlendom.

©Image Source

Prošlog septembra je ovaj par potvrdio te novosti o bebi i pored njihove konstantne tendencije da se kriju od očiju javnosti. Alehandra čak nije mogla ni da odoli da postavi fotografije sebe tokom trudnoće, pa je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj pozira sa strane, tako da se vidi “bebi brežuljak”. Tada je napisala “Toliko sa srećna! #happygirl.”

©Image Source

Venčali su se aprila meseca 2018 na ranču ovog glumca koji se nalazi ispred Njujorka. Sa magazinom HELLO! su podelili svoje fotografije sa venčanja, a mlada je tada rekla: “Imam osećaj kao da sam u pravoj bajci. Bez ikakve sumnje, osećam se kao najsrećnija žena na svetu!” Ričard, koji se Alehandri udvarao slanjem buketa cveća sve dok nije pristala da izađe sa njima je dodao: “Ja sam najsrećniji čovek na svetu! Kako ne bi bio? Oženio sam prelepu ženu koja je pritom i pametna, osećajna, posvećena pomaganju ljudima, koja je zabavna, strpljiva, koja zna da prašta, koja odlično kuva – i pravi najbolje salate na svetu!”

©Image Source

Opisujući svog novog muža Alehandra je rekla: “On je najskromniji, najosećajniji, najljubazniji, najbrižljiviji, najzabavniji, najvelikodušniji muškarac koga sam ikada srela. Šta da kažem? Toliko sam zaljubljena! Kako bi se vi osećali kada bi vas svakoga jutra neko pitao: “Šta bi te danas usrećilo?’ Ne prođe ni dan, a da mi ne kaže koliko sam mu važna. Vrlo sam srećna.”