Razlike Između Prijatelja i Najboljih Prijatelja


Mi svi imamo prijatelje. Međutim, nisu svi prijatelji najbolji prijatelji. Oni najbolji, pravi prijatelji, su oni koji će uvek da vas podrže kada stvari krenu po zlu. Taj najbolji prijatelj je onaj koji održi obećanje i zbog koga vi držite svoje obećanje. To je onaj koji nit vodi niti prati, već korača sa vama.

Znaćete kako da prepoznate takvog prijatelja. Možda ćete početi kao stranci i polako se upoznavati. Čak i ne morate da se slažete u svemu. Oni su kao porodica.

Teško je opisati najboljeg prijatelja i kako običan prijatelj postane najbolji prijatelj. Ne postoji taj određeni trenutak gde ćete reći, “E, to je taj trenutak kada smo mi postali najbolji prijatelji!”

I da, najbolji prijatelj će vam ukazati na vaše mane i greške. Neće nikada ćutati i ogovarati vas iza leđa. Naravno, biće neozbiljni i šegačiće se sa vama, ali kada dođe vreme za one važne stvari u vašem životu ti najbolji prijatelji će se potruditi da uspete u svemu što zamislite, čak i ako to znači da morate da ih napustite na neko vreme.

I ako je neko iskren, najbolji prijatelj prema vama, budite i vi takvi prema njemu.

Nekako, drugačije se gleda na najbolje prijatelje

Najbolji prijatelji su uvek tu da vam pomognu

Čak i kad mislite da pomoći nema.

Radovaće se sa vama i plakaće sa vama

Svaka njihova reč biće iskrena

Baš iskrena

Međutim, tu bliskost neki vide drugačije. Ali ne brinite.

Sa tim prijateljima možete pričati o svemu.

Pa, da… i u dobru i u zlu…