RADI ŠTA HOĆE I NIKO JOJ NIŠTA NE MOŽE: 5 strogih kraljevskih pravila koje je Megan Markl VEĆ uspela da prekrši


Nema te osobe na kugli zemaljskoj da nije čula za Megan Markl i Princa Harija. Njihovo venčanje je pratio čitav svet i tako su postali jedna od glavnih tema, što pre venčanja, što nakon njega. Razgovarali su svi o njihovoj vezi i pre nego što je došlo do veridbe. Svi su smatrali da ona nije “plave krvi” i da je to veliki problem. Da ne pričamo o tome što će to biti prva princeza “afričkog porekla”.

Na kraju se ispostavilo da za princezu nije dovoljno da bude lepa, što ona jeste, već mora i da bude smirena i povinovana pravilima kojih nema baš malo na dvoru. A ona to nije… Princeza Megan Markl je jedna prava “buntovnica” i već nekoliko puta je prekršila tradiciju na dvoru.

Evo šta je tačno prekršila do sada:

1. Počela je da “melje” o njihovoj vezi pre nego što joj je to bilo dozvoljeno

Foto: instagram.com

Megan Markl je počela da priča o vezi sa ovim naslednikom britanske krune mnogo pre nego što je to bilo zvanično objavljeno. Rekla je da su ona i princ zaljubljeni i da žele da budu zajedno. Jeste da je ovo savremeno doba digitalizovano i da svi mogu u sekundi da prenesu svetu ono što znaju, pa je samim tim veoma teško da se išta sakrije, ali ona je time prekršila osnovni kraljevski protokol.

Ni malo ne skrivaju svoja osećanja, ni u javnosti!

Foto: Pinterest

Harijev rođeni brat, princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, se nikada ne drže za ruke kada su u javnosti. Sa druge strane, Megan i Hari su kao povezani. Drže se za ruke u svakoj prilici. Viđeni su tako i prvi put na sportskim igrama u Torontu, a to je bilo malo pre njihove svadbe.

Već bila udata

Foto: instagram.com

Inače, Megan Markl je bila udata za Trevora Engelsona još 2013. godine. Zabavljali su se 10 godina, a u braku su bili oko 2 godine. Međutim, to pravilo da naslednici Krune ne smeju da budu sa osobama koje su već bile u braku je poništeno. Samo jednom je to pravilo ispoštovano, i to sa Edvardom VIII koji je vladao od 20. januara 1936. do 11. decembra 1936. Odrekao se krune da bi oženio Valis Simpson 1937. godine. Ona je inače ranije bila udata.

Nije plave krvi

Foto: instagram.com

Meganini roditelji su obični ljudi. Njena majka koju možete videti na fotografiji je radila kao direktor osvetljenja u filmovima i serijama, a i sama Megan je poznata američka glumica.

Sama držala govor na venčanju

Foto: instagram.com

Ova princeza, tj. tačnije Vojvotkinja od Saseksa, je održala jedan kratak govor na kraju ceremonije u kome se inače zahvalila kraljici i ostalim članovima kraljevske porodice na toploj dobrodošlici. A sam govor je završila rečima:

“Pronašla sam svog princa”

Nemojte pogrešno da nas shvatite, ova kršenja pravila su veoma romantična. Pokazuju koliko se ovaj par zaista voli, a u ljubavi je sve dozvoljeno.