Putin najavio ženidbu: Ova lepotica će postati prva dama Rusije! (FOTO, VIDEO)


Vladimir Putin je predsednik jedne od najmoćnijih država sveta, rođen je 7. oktobra 1952 i za ovih 66 godina se samo jednom ženio i ima dve ćerke, Mariju i Katarinu. Razveo se 2014. godine i od tada svi šuškaju o tome ko će biti njegova sledeća “prva dama”.

Na skoro održanoj velikoj konferenciji za novinare je prisustvovalo oko 1.700 novinara. Svi su imali prilike da postave svoja pitanja. Većina je bila opredeljena za politička pitanja, ali jednom je palo na pamet da je odlična prilika da Predsednika Putina pita kada će da se oženi i sa kim. Bio je u pitanju novinar i tabloida “Life News”.

foto: Profimedia

Putin se naravno, na to pitanje osmehnuo i odgovorio mu:

“Kao i svaka druga pristojna osoba, moraću to da uradim, pre ili kasnije, zar ne?”

Naravno, Putin nije otkrio ko će biti ta izabranica njegovog srca, ali to nije zaustavilo stotine listova koji su već počeli da spekulišu. Navodno se tu radi o njegovoj devojci Alini Kabaevoj. Neki pretpostavljaju da je možda ona bila ta koja je i naručila to pitanje kako bi mu skrenula pažnju na neminovnost i kako bi ga naterala da malo razmisli o tom koraku.

Alina Kabaeva

foto: Profimedia

Glasine o njihovoj vezi traju već godinama, a neki su čak izjavili da je baš ona kriva za njegov razvod. Interesantno je to što niko nije video ovu lepoticu ni sa jednim muškarcem još od 2008. godine. Viđena je i sa prstenom na ruci, ali niko nikada nije mogao da dokaže te spekulacije.

Postoje i nagađanja da su se Putin i Alina venčali još pre godinu dana, ali ništa nije potvrđeno.

foto: Profimedia

Naslovna – ©Profimedia