PSIHOLOZI POTVRDILI: Evo šta frizura podsvesno otkriva o vašem skrivenom karakteru


Svi mi tražimo neku promenu u životu nakon preživljene traume. Ta sitna promena je nekada dovoljna da vaš um skrene od puta ka depresiji prema nekoj vrsti preporoda. Jedna od takvih sitnih promena je frizura koju možete veoma lako da korigujete. Sve to zavisi od raspoloženja. Možete vašu normalnu frizuru da zamenite kratkom kosom, elegantnim pažom, dugom kosom, ili bi možda mogli i da eksperimentišete izazivanjem zakona simetrije do samog kraja.

Promena frizure je najčešće ženski vid borbe protiv loše sudbine. Samo što odabir frizure može zavisiti isključivo od karaktera žene, pa tako taj isti odabir svima nama pruža i uvid u to kakav karakter da očekujemo od te žene.

Kratka kosa

Foto: trendingnieuws.com

Žene sa ovakvom frizurom nemaju baš mnogo vremena za feniranje i sređivanje. Takve žene se obično bave sportom, vole druženja i stalno su u nekom pokretu. Pune su samopouzdanja i obično na veoma važnim pozicijama. One vole svoj posao i uvek uspevaju hladne glave da prođu i kroz najteže situacije. Međutim, umeju da budu i veoma brzoplete.

Paž

Foto: collections.yandex.ru

Sa ovakvom kosom žena mora da brine i o stilu koji će da prikaže. Ako se trudi da joj frizura bude savršena, može da izgleda ozbiljno, sa šnalicama može da izgleda detinjasto ili moderno. Ove žene ne možete baš staviti u jedan koš. Prosto ne znate da li da očekujete spontanu ženu otvorenu za nove avanture ili pouzdanu ženu koja uredno planira svoju budućnost. Međutim, ono što je sigurno je da su ove žene takve da se nikada ne boje da iznesu svoje mišljenje i da stanu iza njega.

U poslu su veoma uredne. Dobro prave ravnotežu između socijalnog života i posla, ali kao i žene sa kratkom kosom znaju da prave greške zbog svoje brzopletosti.

Kosa do ramena

Foto: metdaan.com

Ove žene nisu mogle da se odluče između kratke kose i duge kose pa biraju zlatnu sredinu. Te žene su karakteristične po tome da teško donose odluke. Stalno nešto maštaju i vole da odugovlače na svim poljima. Njima je potreban neko ko će da ih motiviše da bi išle napred. Ovakve žene su obično zadovoljne svojim izgledom i time što privlače ljude oko sebe. One su veoma komunikativne i veoma brzo stvaraju neraskidiva prijateljstva.

Cene radne navike, izazove i odgovornosti koje donosi posao.

Duga kosa

Foto: pixabay.com

Ove žene u ljubavi ne vole avanture već duge i ozbiljne veze. Međutim, teško dolaze do toga pošto su veoma probirljive što se tiče partnera. Međutim, kada dođu do tog partnera daju mu celo srce.

Žene sa dugom ali stepenastom kosom nisu baš mnogo probirljive i spremne su na kompromis kada je odabir muškaraca u pitanju.

Žene sa dugom kosom, ali jednake dužine, su veoma patrijarhalno vaspitane. U potpunosti osećaju da su nežniji pol, i žele da ih muško tako i tretira. To znači da žele da njihov muškarac bude kao princ iz bajke.

Ovakvoj kosi je potrebno dosta nege kako se ne bi rascvetala ili oštetila. Niko nema toliko slobodnog vremena da stalno brine o takvoj kosi. Zato se ponekad ove žene čine pomalo arogantno, ali taj utisak je lažan. One su pažljive, veoma strpljive i sanjare dosta. Odlučne su pa znaju tačno šta hoće da postignu od svog života i streme ka tome. Obično im se ta upornost i isplati.