Prvi čovek kojeg ste videli na slici govori mnogo toga o vama!


Psiholozi često umeju da naprave zanimljive vizuelne testove, a odgovori na njih im govore kakva ste vi ličnost. Naime projekcija onoga što vidimo u mozgu se registruje na poseban način i iz nas izvlači duboko sakrivene tajne kada na sliku reagujemo bilo da smo je prvu zapazili ili nam se pak najviše dopala.

Predstavljamo vam jedan od tih testova da bi ste saznali malo više o sebi samima ili možda potvrdite ono što već o sebi i sami znate.

Dobro pogledajte sliku. Koga ste prvo ugledali od šest glumaca koji su na njoj? Nemojte dugo gledati već zabeležite ime osobe čije ste lice najpre jasno videli, odnosno prepoznali. Ovaj test otkriće vam u čemu je tajna vaše muževnosti.

Džordž Kluni

©Image Source

Ako ste prvo ugledali ovu osobu odgovor je Džordž Kluni. Vi ste veoma nežna i atraktivna osoba. Posedujete onu vrstu muškosti koja izlazi iz srca. Zračite na ženski pol svojim šarmom i nežnošću.

Bred Pit

©Image Source

U slučaju da ste na prvi pogled videli Bred Pita, to znači da ste privlačan tip. Nije potrebno da budete u trendu niti da činite bilo šta čime bi ste zadivili suprotan pol. Vi jednostavno svojim samopouzdanjem i smirenošću osvajate ženska srca.

Džoni Dep

©Image Source

Na vašu sreću ili nesreću prvo ste ugledali kapetana Džeka iz filma “Pirati sa Kariba” , Džonija Depa. To znači samo jedno – vi ste “ludi”, ali “pozitivno ludi”. Osvajate svojim spontanim smislom za humor.

Tom Kruz

©Image Source

U slučaju da ste prvo zapazili Itana Hanta, poštovani gospodine, vi ste agent vlasti. U svakoj situaciji vi ste maštoviti, pametni i vrlo dinamični kao lik koji igra Tom Kruz u filmu “Nemoguća misija”.

Rajan Rejnolds

©Image Source

Vi ste zabavni, pametni i zanimljivi. Svesni ste potpuno svoje seksualnosti i uopšte ne osećate potrebu da na bilo koji način ulažete trud da se dopadnete ženama osim što brinete o svom sopstvenom izgledu.

Kris Hemsvort

©Image Source

Ako ste najpre zapazili lice ovog glumca pravi ste srećnik. Slično bogu Toru, vi ste galantan, snažan i izuzetno iskren muškarac. Vodite se svojom intuicijom, bogatim znanjem i upuštate se u izazov ne propuštajući ni jednu šansu.