Prozvali su ih najlepšim bliznakinjama na svetu a evo kako one izgledaju 7 godina kasnije


U trenutku kada su srećni roditelji Žaki Klements i njen suprug Kevin (SAD, Kalifornija) 7.7.2010. godine ugledali svoje prevremeno rođene bliznakinje nisu ni sanjali šta ih osim uobičajenih obaveza još čeka.

Image Source – ©Instagram

Naravno bili su spremni na duplo veću ljubav, duplo ustajanje noću, pelene , plač, bljuckanje, dojenje ali nisu ni sanjali da će njihove prelepe devojčice toliko uzburkati javnost. One su jednostavno osvojile internet svojom čarobnom lepotom kao iz bajke.

One su Ava Mari i Lea Rous Klements

Image Source – ©Facebook

Rođene su 4 nedelje ranije, što se kasnije pokazalo sasvim razumljivo i prirodno jer su bile isuviše spremne da se predstave svetu, kako kaže njihova mama. Kada im je bilo samo 6 meseci, Žeki je potpisala ugovor sa modnom agencijom jer nije mogla više da trpi pritisak porodice i prijatelja kako lepotu svojih devojčica treba da podeli sa celim svetom. Ali, nije sve ispalo onako kako je zamislila pa je vrlo brzo raskinula ugovor.

Image Source – ©Facebook

Žaki je samoinicijativno postavljala fotografije bliznakinja na Instagram i one su bukvalno osvojile svet munjevitom brzinom uz najlepše komentare i podršku sa svih strana. Nisu se bavile modelingom, odrastale su normalno uz starijeg brata i obaveze, ali nikako nisu mogle da ostanu neprimećene gde god da su se pojavile. Mama je morala da sluša uvek iste savete od prijatelja i prolaznika, “dajte ih u manekenke, pa predivne su”. Koliko je to sreća i radost za roditelja toliko je i veliki teret jer nije želela da ih tako male prepušta svetu biznisa i odgovornosti.

Image Source – ©Instagram

Kada su bliznakinje napunile 7 godina, majčinski instinkt naterao je Žaki da popusti pod pritiscima okoline i ponovo okuša sreću za svoje devojčice u svetu modelinga. Nekako broj 7 je sudbinski vezan za njihov datum rođenja. I bila je u pravu. Žaki je podelila trenutak kada je shvatila da su one spremne za svetla reflektora. “Ova godina je bila drugačija. One su bile drugačije. Imale su sopstvenu ličnost. Volele su da plešu pred publikom, bilo kojom publikom. Kompanijama, prijateljima, strancima… nije im bilo važno, jer su volele da budu u centru pažnje. Osim činjenice da verujem u znake i da skoro svi kažu da je 7 srećan broj, znala sam da će im ova godina biti zabavna i uzbudljiva. Iznela sam predlog devojčicama da pored časova plesa i plivanja svake nedelje, mogu da pokušaju i sa manekenstvom. Počele su da skaču od sreće i nisu mogle da dočekaju da počnu!”

Image Source – ©Instagram

Prvi nastup je bio za porodičnog prijatelja koji je otvarao butik za decu. Žaki se složila da mu pomogne sa traženjem modela i zgrabila devojčice i kameru.
“Ne mogu da kažem da sam znala šta radim. Ava bi gledala u kameru, dok bi Lea zurila u prazno… Onda bi Lea slučajno gurnula Avu, koja bi pomislila da je namerno i požurila bi da joj vrati. Sve u svemu, na kraju se ispostavilo da su uspele, iznenađujuće. Imali smo nekoliko dobrih slika za prijateljev posao i za nas da ih pošaljemo u modne agencije nadajući se da će pokazati interesovanje.”

Image Source – ©Instagram

Nakon niza prepirki i gurkanja ubeđivanja i mnogo strpljenja, Žaki na kraju uspeva da napravi fantastične fotografije svojih ćerki. Postavila ih je na svoj Instagram profil i to je bilo to. Pravi bum! Agenti su počeli da zovu u želji da upoznaju devojčice i na kraju potpisan je ugovor čak sa dve agencije u Kaliforniji i od tada su konstantno zauzete!

©Image Source

©Image Source

Poželimo svu sreću lepoticama Avi i Lei jer zaista nije mala stvar nositi titulu najlepših bliznakinja na svetu. Pred njima je zaista blistava budućnost.