PROŠLA KROZ PAKAO MAFIJE: Malo ko zna da je pre 12 godina izveštavala sa jezivog obračuna! EVO KAKO JE TO IZGLEDALO


Jedna od najpopularnijih srpskih TV voditeljki, Jovana Joksimović se jednom davno oprobala i kao glumica. Nama je to za nju izgledalo prilično prirodno, mada je ona u jednom intervjuu priznala da joj ni malo nije bilo lako.

Jovana Joksimović je danas jedno od najomiljenijih televizijskih lica, ali malo ko zna šta se sve dešavalo u prošlosti i šta je sve morala da prođe da bi danas bila ovoliko cenjena u svom poslu.

Jovana je inače pre 12 godina imala prilike da glumi u filmu. Inače ta uloga je bila bliska poslu kojim se bavi jer je “glumila” reportera sa terena. U pitanju je triler “Četvrti Čovek” snimljen 2007. godine. Nakon teškog obračuna kriminalnih struktura, na scenu je stupila Jovana koja je izveštavala sa mesta zločina. To joj je po mišljenju mnogih (koji su uspeli da je primete) odlično leglo.

Foto – Screenshot

Film je odlično prošao i po mišljenju filmskih kritičara i po mišljenju publike. Najviše ovacija na premijeri je dobio Nikola Kojo.

foto: Damir Dervišagić

Tada je Jovana radila za RTS i vodila je Jutarnji Program. E sad, kako je tada izgledala i koliko se promenila prosudite sami.