POSTALA POTPUNO NEPODNOŠLJIVA? JEDAN PO JEDAN ODLAZE OD NJE: Prvo je napustio menadžer, a sada je ostavlja i ON!


Kako prenose gotovo svi hrvatski mediji, Severina Kojić se nalazi u velikom problemu jer je napuštaju svi dosadašnji saradnici. Razlozi za ta napuštanja su nedorečeni, jer svi štite neke svoje interese i niko ne želi da pruži bilo kakav komentar osim proste potvrde raskidanja saradnje.

Naime, samo nekoliko nedelja nakon što je potvrđeno da Severinu napuštaju njeni dugogodišnji pravni zastupnici, počelo je da se šuška i o svađi između nje i njenog menadžera Tomislava Tomice Petrovića. Sada ona od njega inače potražuje odštetu u iznosu od 100.000 evra.

Foto – Prinscreen

Pre desetak dana joj je leđa okrenuo i PR Davor Grgin, a poslednji u nizu je i basista iz njenog pratećeg benda Henri Radanović. On je za “24 Sata.hr” zvanično priznao da više neće sarađivati sa Severinom. Ni on inače nije imao nikakav komentar.

“Baš ste uporni. Ne želim da pričam. Nemam nikakav komentar,” rekao je on novinarima.

Foto – Dragana Udovičić

Odšteta od 100.000 evra

Severina navodno smatra da je Tomica Petrović naneo veliku štetu njoj i njenoj karijeri jer je nenajavljeno prekinuo poslovni odnos sa njom. Ona traži da joj doskorašnji saradnik isplati sve do zadnjeg centa.

Ona navodno ima sve dokumentovane dokaze o svojim tvrdnjama pa će preko svojih zastupnika predati nadležnim organima sve što ima.

Foto – Dragan Kadić

Zbog nenajavljenog prekida poslovnog odnosa je Severina morala da otkaže nekoliko većih koncerata jer je Tomica bio taj koji je potpisivao ugovore, a onda ih je i raskinuo. Trebala je i krajem proleća da snimi reklamu za poznati hrvatski bred, ali je i to sada pod znakom pitanja. Kada saberemo cene ta dva angažmana, Severina je izgubila 100.000 evra.