Pomešala sam dva sastojka i stavila in na nos: Svi mitiseri su sami spadali, kako čudesno!


Ovo je doba socijalnih mreža koje u najvećem broju slučajeva služe za prezentovanje nekakve slike o samom korisniku. E sad, sve zavisi od toga ko je koliko umešan. Neki postavljaju informacije o sebi kao što bi bilo gde drugde, dok drugi (malo spretniji) “malo” izvrnu istinu. Muškarci koriste senke, fotošop, i ostale trikove kako bi prikazali svoj status ili fizičku formu, dok devojke u većini slučajeva koriste filtere za fotografije, malo fotošopa, i dobru šminku. Međutim, ta šminka je veoma skupa, pa ne mogu baš svi da je se domognu. Srećom, tu su oni recepti koji se prenose “sa kolena na koleno” ili od čoveka do čoveka. Evo nekoliko preporuka koje smo mi pronašli, kako ne bi ste trošili mnogo novca.

Za usne vam ne trebaju skupi pilinzi da bi ih spasili od sušenja u toku zime. Možete sami da napravite ovo sredstvo.

Samo su vam potrebni:

– Pasta za zube;

– Malo meda.

A znate one ružne crne mitisere? Možete ih se rešiti uz pomoć maske koju će te sami napraviti. Trebaju vam:

– Jedan mali komad želatina u prahu (bez mirisa! Oni sa mirisima imaju veštačke boje, a vi ne želite da menjate boju kože!)

– Par kašika mleka!

Sve to lepo izmešajte i zagrejte u mikrotalasnoj 10 sekundi. Nanesite ih na zonu koja vam je problem i držite 15 minuta.

©Image Source

A tek kakve koristi imate od kokosovog ulja! Sa njim možete povećati svoje trepavice!

Potrebni su vam:

– Kokosovo ulje;

– Aloe Vera gel.

Vitamin E i ostali hranljivi sastojci iz kokosovog ulja prodiru u folikul vaših trepavica i stimulišu rast. A aloe vera još samo poboljšava to i plus pravi da vaše trepavice budu i gušće.