PO PISANJU DA SE RAZVODI OD ANE ZBOG NJE: Rasta u Amidži šou JAVNO priznao ŠTA je imao s Elenom Kitić


U toku emisije “AmiG Show” koja se emituje svakog utorka na TV Pink, minule nedelje gostovao je poznati muzičar Stefan Đurić Rasta. On je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem prošao kroz sve teme koje bi zanimale javnost. Između ostalog, Ognjen je morao da mu postavi pitanje i o ljubavnom životu i određenim glasinama koje se vrte oko njega i ćerke Mileta Kitića, Elene Kitić.

Rasta je naravno negirao da je bilo šta bilo sa Elenom i time stavio tačku na glasine.

Kada su ga pitali za njegove emocije prema bivšoj ženi, tu već nije bilo toliko prosto.

Pokušao je odgovor da izbegne uzimanjem “druge opcije”.

Foto – YouTube Screenshot

“Mogu li da pojedem ove bombone?”

U toku te iste emisije je otkrio i to da je naučio kako da proizvede “autotune” zvuk (da bi mi kao poverovali da ne koristi autotune).

“Držiš vodu u ustima! Nakon jednog pranja zuba sam to provalio. Istina je!”, izjavio je Rasta.

Međutim, Rasta se vrlo brzo vratio na pređašnju temu i ulio svima malo nade da će ljubav da pobedi u njegovom odnosu sa Anom Nikolić.

Foto – YouTube Screenshot

“U kakvom odnosu da budem kada imamo onakvog anđela, Tara ima godinu i 6 meseci, a sa Anom se naravno slažem. Sve što su mi ljudi govorili, nisam bio toga svestan, ranjiviji sam nego ikad, to je neki poseban nivo zaljubljenosti,”, zaključio je Rasta.

U domaćim medijama je krajem protekle godine objavljeno da je Rasta u ljubavnoj vezi sa ćerkom Mileta Kitića. Međutim, na kraju se ispostavilo da su zajedno radili na pesmama (Geto Princeza) pa je i sama Elena prokomentarisala da je njihov odnos bio “strogo poslovan”.

Foto – Instagram

Na kraju je prikazan i deo sa snimanja novog Rastinog spota, gde možete videti ovog repera kako se šeta sa medvedom i kako mu vuk jede iz usta…