Pevačica Sija slučajno pokazala svoje lice tokom veoma vetrovitog koncerta, evo kako izgleda!


Poenta slave, za većinu javnih ličnosti, je da budu poznati.

Međutim, nije tako sa pevačicom Siom, koja uspeva da dospe na naslovne strane i dodele nagrada bez prikazivanja lica.

“Ne pokazuje svoje lice! Ne želi da dospe u javnost,” rekla je pevačica Medi Zajger, koja redovno nastupa sa Siom. Intervju je dospeo u javnost 2015. godine.

Sia je tada sakrivala svoje lice raznim perikama i nadogradnjama. Nekada se ni ne okreće prema bini i pušta svoje igrače da je predstavljaju. A na crvenom tepihu se šeta pod “punom opremom”.

Ona to radi jer ne želi da bude poznata. Svesna je kvaliteta svoje muzike i pesama, pa joj verovatno nije ni potrebno da joj svi poznaju lice. Poznatom časopisu E! je izjavila da samo želi anonimno da ode do kioska ili sa drugaricama na kafu.

Foto – viralthread.com

Tokom jednog nastupa, 2015. godine toliko je duvao vetar da ni gvozdena zavesa umesto perike ne bi uspela da joj sakrije celo lice. Tako je na par sekundi publika mogla da vidi kako ona izgleda.

Foto – viralthread.com

Zašto se prerušava?

“Ne nosim nikakvu masku kada kamere nisu tu. Prerušavam se samo radi održavanja određene doze privatnosti. 10 ili 11 godina sam bila pevačica sa prosečnim uspehom. Bila sam alkoholičar i zavisnik od narkotika, a kada sam se “skinula” odlučila sam da se više ne bavim umetnošću. Postajala sam sve poznatija, i to me je nekako remetilo,” rekla je Sia u toku jednog intervjua.

Foto – viralthread.com

Nije prvi put da se vidi njeno lice

Taj koncert nije bio prvi put da je Sia pokazala svoje lice. Ona se dosta dugo bavi muzikom, a javnost je imala prilike da vidi njeno lice i u emisiji “Transparent” koja se prikazivala na kanalu Amazon Prime.

Foto – Wikipedia – Sia na koncertu 2006. godine.