Par pozira sa svojim šestorkama – 30 godina kasnije, sestre su se ponovo ujedinile i oduševile celi svet


Ceo svet radovao se 1983. godine prvim šestorkama rođenim u Liverpulu u Engleskoj. Tog 18.novembra u 31. nedelji trudnoće carskim rezom Janet Walton donela je na svet šest malenih predivnih devojčica Hannah, Ruth, Lucy, Kate, Jennie i Sarah.

Sreća je bila naklonjena bračnom paru Janet i Graham Walton, da postanu roditelji nakon godina provedenih u prevelikoj želji da i oni imaju decu. Godine suza, patnje i iščekivanja posle 12 neuspelih pokušaja vantelesne oplodnje na kraju su skoro potpuno slomile ovaj par. I baš kada su se pomirili sa činjenicom da je to nemoguće, dogodilo se čudo!

Janet je iz trinaestog pokušaja ostala u drugom stanju! Nakon što su primili pozitivne vesti, Janet i Graham su se osećali kao da su na sedmom nebu. Ali kada je Janet otišla na pregled u osmoj nedelji trudnoće, doktori su otkrili da ona ne nosi jedno dete već šestorke. Ovim su dali nadu svim parovima koji su bili u istoj situaciji kao i oni, da ništa nije nemoguće i da treba verovati i biti uporan. Svi parovi koji očajnički obilaze klinike u nadi da će im neko pomoći dobili su satisfakciju da istraju.

Janet i Graham su se šokirali od sreće, nisu očekivali da imaju toliko dece, naročito ne od jednom. Janet je uskoro prebačena u bolnicu gde je morala da leži i miruje do porođaja.

Image – ©Pinterest

Rođene su 18. novembra 1983. godine, a januara 1984.godine kada su lekari ustanovili da se devojčice pravilno i zdravo razvijaju puštene su iz bolnice. U to vreme čitav svet je putem medija pratio šta se dešava sa predivnim devojčicama.

Srećni roditelji su se našli odjednom u kući sa gomilom pelena, kažu da su te godine kupili oko 11000 pelena, i spavanjem koje se moglo meriti minutima jer su se bebe naizmenično budile.

Image – ©Pinterest

Nije samo spavanje bilo problem prvih par godina već i kako sve ide po redu , nahraniti toliko beba, presvući, naučiti da hodaju, da govore… A onda polazak u školu, aktivnosti, pubertet, prve ljubavi, sve to pomnoženo sa šest. Slatke muke koje je trebalo izdržati.

Image – ©Pinterest

Devojčice su rasle okružene ljubavlju roditelja i međusobno postale i ostale veoma bliske.

Image – ©Pinterest

Danas imaju 34 godine, i sve su veoma uspešne.

Image – ©Pinterest

Neke od njih su zasnovale svoju porodicu, a najmlađa Sarah ima ćerkicu Jorgie koju je rodila 2014. godine.

Image – ©Pinterest

Janet sada uživa sa svojom unukom i posvećuje joj svu ljubav ovoga sveta jer kako navodi svojim ćerkama se nije mogla toliko posvetiti rastrzana brigama i obavezama.

Image – ©Pinterest

Danas su jedna velika divna porodica koja harmonično živi i ima svoj mikro kosmos prepun ljubavi i međusobnog poštovanja.

Image – ©Pinterest

Prošlog meseca, čuvene šestorke iz Liverpula zajedno su proslavile svoj rođendan u Njujorku na putovanju gde su i povele svoje roditelje. To je bio njihov prvi zajednički odmor posle 10 godina.